We Are MAD wil fairtrade-muziekproductiebedrijf zijn

We Are MAD wil fairtrade-muziekproductiebedrijf zijn

Ervaren componisten en jong talent altijd welkom

Het Amsterdamse muziekproductiebedrijf We Are MAD levert muziek aan onder andere reclamebureaus, videogameproducenten, televisiemaatschappijen en filmmakers en doet dat naar eigen zeggen op een fairtr.....meer »»

Musikmesse - Prolight & Sound in Frankfurt 2-5 april

Met de NAMM Show nog in de benen reizen we in april weer af naar de Musikmesse - Prolight & Sound in Frankfurt. Deze beurs vindt dit jaar plaats van dinsdag tot en met vrijdag, 2-5 april. .....meer »»

Interview: Richard Janssen van Fatal Flowers

Over de onverwachte reunie: 'We hebben niks te promoten, alleen maar iets te vieren'

De in 1984 opgerichte band Fatal Flowers groeide eind jaren tachtig uit tot Nederlands meest vooraanstaande gitaarband. Maar na een ep en drie albums ging de band in 1990 plotseling uit elkaar. Jubele.....meer »»

Keith Flint van The Prodigy overleden

Excentrieke frontman sterft thuis op 49-jarige leeftijd

Schokkend nieuws. Keith Flint, de vaak met dubbele hanenkam versierde frontman van de Britse dance-act The Prodigy (rechts op de foto hierboven), is maandagochtend thuis op 49-jarige leeftijd overlede.....meer »»

Voorjaarseditie Vintage Guitar Show in Veenendaal

23 maart vindt weer de grootste vintagebeurs van Europa plaats

Gaat je hart sneller kloppen van de woorden vintage en gitaar? Dan is de Vintage Guitar Show in Veenendaal eigenlijk een must. Bijna honderd verkopers, gitaarbouwers, verzamelaars en winkeliers laten .....meer »»

Altitudes + Attitude

Akoestisch in Amsterdam

Als twee wereldberoemde bassisten in het voorprogramma van Slash spelen en ze hebben een dagje vrij? Dan bellen ze de derde wereldberoemde bassist die toevallig een café heeft in de plaats waar je be.....meer »»

Maxon komt met jubileumversie van de OD808

Eerste 40 exemplaren gesigneerd door Tube Screamer-ontwerper Susumu Tamura

Maxon, het bedrijf achter het legendarische OD808 pedaal dat later werd omgedoopt tot de Ibanez TS808 Tube Screamer, komt met een heruitgave om het veertig jarig bestaan van de OD808 te vieren......meer »»

Rita Zipora nieuwe voorzitter POPnl

Liedjesschrijfster vertegenwoordigt Nederlandse muzikanten

Rita Zipora Verbrugge is de nieuwe voorzitter van POPnl. De artieste/liedjesschrijfster en BAM! bestuurslid-secretaris is hiermee in de voetsporen getreden van Fer Abrahams. Verbrugge gaat zich sterk .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken