Gallien-Krueger introduceert de Legacy Series basversterkers

Gallien-Krueger introduceert de Legacy Series basversterkers

Een moderne klassieker

Gallien-Krueger komt volgende maand met hun nieuwe reeks versterkers: de Legacy Series. Het assortiment representeert vijftig jaar van design, innovatie en ervaring die ze hebben bij het merk. De seri.....meer »»

Schecter introduceert de Michael Anthony Koa Top USA Signature Bass

De nieuwe signaturebas van Schecter

Schecter komt met een nieuw basgitaar. Na het uitbrengen van het signature model in 2016, ging Schecter ook dit jaar de samenwerking aan met Michael Anthony om een nieuwe versie van instrument te make.....meer »»

Interview: Robert Jan Stips

Supersister Projekt 2019: live in Paradiso en 't Paard

Komende maandag en dinsdag, 8 en 9 april, staat het Supersister Projekt 2019 in 't Paard in Den Haag en in Paradiso Amsterdam. Robert Jan Stips ging de uitdaging aan om nieuw werk op te nemen in de ge.....meer »»

Periphery: interview met gitarist Jake Bowen

Over ‘Periphery IV: Hail Stan’, zijn Ibanez JBM10FX en meer

De populaire progressieve metalband Periphery heeft een nieuw studioalbum. De zesde langspeler van de Amerikanen (en Brit) heet ‘Periphery IV: Hail Stan’ en is vandaag, 5 april 2019, uitgebracht o.....meer »»

Release van de Week: Tyler Ramsey - For The Morning

Vandaag verschenen - 5 april

Vandaag verschijnt het nieuwe album van zanger-gitarist Tyler Ramsey, ‘For The Morning’. Het is het eerste album dat hij uitbrengt na het verlaten van de Amerikaanse indierockband Band Of Horses i.....meer »»

Nieuw van Blue - de Ember Mic en de Yeticaster

Een nieuwe microfoon en een bundel die speciaal voor podcasts, livestreaming etc. zijn gemaakt.

Podcasts en livestreaming worden steeds populairder. Daarmee neemt de vraag toe naar professionele microfoons voor thuisgebruik. Blue Microphones speelt hier slim op in met de launch van de Ember micr.....meer »»

Travelers Guitars introduceert de CL-3BE akoestische basgitaar

Nieuwe akoestische basgitaar voor extra speelgemak

Travelers Guitars komt met hun nieuwe akoestische basgitaar, de CL-3BE. Het instrument is aanzienlijk kleiner dan een standaard instrument. Het is een driekwart model en hij heeft een lengte van 23.35.....meer »»

YouTube-kanalen voor de muzikant - deel 6

Rob Scallon, Reverb #SynthSounds en Yosuto

YouTube is een oneindige bron van beeldmateriaal. Ook op muziekvlak heeft het platform veel te bieden en het aantal YouTube-kanalen op het gebied van muziek maken groeit. Een maand lang - op woensdag .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken