British Drum Company - drie nieuwe snaredrums

British Drum Company - drie nieuwe snaredrums

Aviator, Archer en Maverick

British Drum Company timmert lekker aan de weg. Het merk komt met drie nieuwe snaredrums: een studiotijger, een klassieke met klauwtjes, en een echte alleskunner......meer »»

Interactieve workshop voor bassisten en drummers

Samenspel tussen bas en drums staat centraal

Drummers en bassisten uit Eindhoven en omgeving opgelet! Muziekmakerscentrum POPEI organiseert de eerste editie van een workshop, speciaal gericht op het samenspel van bassisten en drummers. De worksh.....meer »»

HeadRush introduceert het Looperboard

Loops maken is nog nooit zo makkelijk geweest

HeadRush, bekend van de Pedalboard en Gigboard modelers, heeft op 18 april hun nieuwe product uitgebracht: het HeadRush Looperboard. Het is gemaakt met het doel om het loopen live te verbeteren en geb.....meer »»

Release van de Week: Rowwen Heze - Voorwaartsch

Vandaag verschenen - 26 april 2019

Rowwen Heze komt vandaag uit met hun nieuwe album Voorwaartsch. De plaat wordt ook op vinyl uitgebracht. Zelf beschrijft de band het album als ‘een werkstuk waarin alles samenkomt’. .....meer »»

Eagle-Eye Cherry in Aquarium Sessions - de video's

Drie songs uit de sessie op de Musicmaker-redactie en een interview

Ons Aquarium Sessions initiatief is vol op stoom. Eind maart was Ethan Johns te gast voor een semi-akoestische sessie in 'het aquarium' bij ons op de redactie in Q-Factory, Amsterdam. De video’s kun.....meer »»

Hybrid Clinic Tour met Claudio Arduini

Drummer Oscar & The Wolf geeft clinics voor Roland over zijn hybrid drumset

Claudio Arduini geeft binnenkort verschillende clinics over zijn hybrid drumset. Arduini is drummer van de Belgische band Oscar & The Wolf, een electro-popgroep die in 2010 werd opgericht door frontma.....meer »»

PreSonus introduceert de ATOM Producer Lab

Een volledige studiobundel van PreSonus producten

PreSonus komt met hun nieuwe studiobundel, de ATOM Producer Lab. Het is een strak geïntegreerde alles-in-een productieset. De set combineert de ATOM padcontroller met Audiobox USB96 audiointerface en.....meer »»

John Petrucci wint de Sena Performers European Guitar Award 2019

De Dream Theater-gitarist ontvangt de award 24 juni in Bergen op Zoom

Gitarist John Petrucci is de winnaar van de Sena Performers European Guitar Award 2019 (SEGA). Op maandag 24 juni krijgt de 51-jarige Amerikaan de prijs uitgereikt tijdens een awardshow in Gebouw-T in.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken