Open Dag bij Bax Music in Goes zaterdag 25 mei 2019

Open Dag bij Bax Music in Goes zaterdag 25 mei 2019

Met workshops, demos, optredens en meer

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie, de Bax Music Open Dag; een dag met een enorme reeks aan workshops, optredens, productdemonstraties en lichtshows. Zaterdag 25 mei van 10 tot 5 in de Bax Music.....meer »»

Release van de Week: Rammstein - Rammstein

Vandaag verschenen - 17 mei 2019

Duitse metalband Rammstein komt vandaag uit met hun nieuwe gelijknamige album. Dit is hun eerste studioalbum in tien jaar tijd na Liebe Ist Für Alle Da (2009). Ook is het de eerste plaat waar Jacob H.....meer »»

Zeven vragen aan Tim Akkerman

"Geef mensen een onvergetelijke avond, maar spreek ook je waardering uit naar het publiek"

Tim Akkerman kennen we als de ex-zanger van Di-rect, maar inmiddels staat zijn solocarrière ook als een huis. Hij speelde de afgelopen jaren theaters en festivals plat met Tim Sings The Boss, een ode.....meer »»

Interview met Hugh Harris van The Kooks

'Drama leek ons overal te volgen'

Afgelopen maart pakte de Engelse band The Kooks de AFAS Live in met hun aanstekelijke gitaarpop. Zowel het materiaal van hun debuut- en hitalbum uit 2006 als hun meest recente Let’s Go Sunshine uit .....meer »»

De studiostek van Thijs van der Klugt

Produceren voor Douwe Bob

Als lid van electroduo Baskerville stond Thijs van der Klugt op Lowlands en Sziget. De laatste jaren is hij vooral actief als producer en mixer in zijn eigen studio in Haarlem. En daar ontvangt hij ni.....meer »»

In de oefenruimte met Tusky

De aanpak van serieuze genotzoekers

Punkrockband Tusky houdt van lol en lekker eten. Daar lees je uitgebreid over in Musicmaker 466 (juni 2019). Maar naast ontspanning weet het kwartet ook donders goed wat inspanning is en kent het bela.....meer »»

Release van de Week: Tim Knol & Blue Grass Boogieman - Happy Hour

Vandaag verschenen - 10 mei 2019

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen komen vandaag uit met hun gezamenlijke album Happy Hour. Het album bevat 12 nummers in bluegrass stijl en wordt uitgegeven op Tim Knols eigen platenlabel I Love My Labe.....meer »»

De musical Jumping Jack heeft een orkest van 30 gitaristen

Ook Lucas Hamming, Arnold Smits en Cyril Directie zijn van de partij

Van 9 tot 19 mei vindt op het TT Circuit Assen een uniek evenement plaats: de musical Jumping Jack. Het verhaal is gebaseerd op het leven van de bekende motorcoureur Jack Middelburg. Maar waarom is de.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken