Release van de Week: The Aristocrats - You Know What?

Release van de Week: The Aristocrats - You Know What?

Vandaag verschenen - 28 juni 2019

The Aristocrats kun je met recht een superband noemen. De drie leden verdienden hun sporen al ruimschoots met andere bands en projecten. Er is een dvd en vandaag verschijnt het nieuwe album. .....meer »»

Yorick van Norden naar Abbey Road

Een droom komt uit met crowdfunding

Yorick van Norden vatte het plan op om in Abbey Road in Londen op te gaan nemen, maar hoe financier je zoiets? Hij startte een crowdfundingsactie en met nog twintig dagen te gaan, zit hij al over zijn.....meer »»

David Gilmour's gitaarveiling verbrijzelt records in New York

De verkoop van 127 items uit de persoonlijke verzameling van de Pink Floyd-gitarist brengt 21,5 miljoen dollar op

De veiling van 127 gitaren, versterkers en meer van David Gilmour bij Christie's in New York heeft alle records verbroken met een totaalopbrengst van 21.490.750 dollar. De voormalige Pink Floyd-zanger.....meer »»

Release van de Week: The Raconteurs - Help Us Stranger

Vandaag verschenen - 21 juni 2019

Als Jack White met iets komt, is het eigenlijk altijd de moeite waard. Het nieuwe album van zijn band The Raconteurs - het eerste in meer dan tien jaar - is hierop geen uitzondering......meer »»

Nieuwegrond

Op tour langs Parenclubs

Iets leuks organiseren rond de release van je album is natuurlijk altijd een goed idee. Je kunt bijvoorbeeld 24 optredens in 24 uur doen of een special guest uitnodigen. Levert je toch vaak wat extra .....meer »»

Aquarium Sessions met Sons of the East - de video's

Drie songs en een interview

Sons Of The East is een indie-folkband uit Australië in de geest van Bear’s Den en Mumford & Sons. Op 29 mei traden Sons of the East op in onze Aquarium Sessions. Bekijk hier de drie songs, met lek.....meer »»

Bekijk alle gitaren die David Gilmour vandaag laat veilen!

Christie's Virtual Tour - veiling 20 juni 2019

Vandaag laat David Gilmour een grote serie van zijn eigen gitaren veilen bij Christie's New York. De opbrengst gaat naar een goed doel. Bekijk alle gitaren, inclusief beschrijvingen en vraagprijzen, i.....meer »»

Keymusic Nederland failliet - hoop op doorstart

Winkels Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven failliet verklaard

Gisteren, 18 juni 2019, zijn de winkels van Keymusic Nederland failliet verklaard. Althans een aantal ervan, te weten Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Utrecht. De franchisenemers in Groningen, Leeu.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken