Release van de week: Marike Jager - Hey Are You OK

Release van de week: Marike Jager - Hey Are You OK

Vandaag verschenen - 6 september 2019

Singer-songwriter Marike Jager is al ruim vijftien jaar een gevestigde naam, ze werd vier keer genomineerd voor een Edison en verkocht lange reeksen zalen uit. Op haar nieuwe album Hey Are You OK slaa.....meer »»

Muzikant in het Nieuws: Martijn Holtslag / KNARS

Track onder trailer van populaire videogame

Een nummer van de Nederlandse ‘breakbeat punk’-act KNARS is de komende tijd te horen onder een internationale trailer van Borderlands, een populaire computergame. Het nummer Push It To The Limit v.....meer »»

Rob Scallon verbreekt Guiness wereldrecord gitaareffecten

319 effectpedalen op een rij!

Op allerlei manieren proberen mensen een vermelding in het Guinness Book of Records te realiseren. Niets is daarbij te gek, ook niet 319 gitaarpedalen achter elkaar......meer »»

Release van de Week: Tool - Fear Inoculum

Vandaag verschenen - 30 augustus 2019

Al dertien jaar wachten de fans van Tool op het nieuwe album en op social media kon je er al helemaal niet omheen. Zelfs de bekende meme-pagina's als 9Gag stroomden over van grappige plaatjes over man.....meer »»

Win je eigen Aquarium Sessions videoclip!

Opnames op 21 september in Amsterdam

In onze Aquarium Sessions treden regelmatig internationale artiesten op in een intieme (semi-)akoestische setting. Zaterdag 21 september is het Open Dag in Q-Factory Amsterdam, waar onze redacties gev.....meer »»

Dawn Brothers - Next Of Kin Deluxe Edition

Vandaag verschenen: 23 augustus 2019

Afgelopen Record Store Day verscheen Next Of Kin, een EP waarop Dawn Brothers samen met muzikale bloedverwanten Tim Knol, DeWolff, Coal Harbour en Merel Sophie lieten horen dat roots en Americana ook .....meer »»

Zes vragen aan Jordy Dijkshoorn van De Likt

'Een ambulance voerde haar af'

De Rotterdamse hiphop- of ‘futuristische funk’-formatie De Likt staat al een paar jaar garant voor het op z’n kop zetten van clubs en festivals. Het boegbeeld is frontman Jordy Dijkshoorn (1989).....meer »»

Aquarium Sessions: zaterdag 28 september, Jett Rebel

's Avonds optreden in Q-Factory!

Hij is een van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. We zien er dan ook naar uit dat Jett Rebel zaterdagmiddag 28 september, voorafgaand aan zijn concert ’s avonds in de Grote.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken