Aquarium Sessions met Jett Rebel

Aquarium Sessions met Jett Rebel

Drie songs in akoestische versie en een interview

Zaterdag 28 september speelde Jett Rebel ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van Q-Factory een concert in de grote zaal. Na de soundcheck kwam Jett naar onze redactie en speelde solo vier nummers:.....meer »»

De studiostek van Jim van der Zee

The Voice-winnaar bouwde studio in studentenkamer

Jim van der Zee won in 2018 de achtste editie van The Voice Of Holland. In september kwam Starting The Engine uit, zijn eerste album met zelfgeschreven nummers. Om die op te nemen bouwde hij zelf een .....meer »»

Twent in Temples

Rens Ottink tourt de wereld over met Britse psych-rockers

Rens Ottink (27) speelde zich in de kijker als drummer van de Nederlandse band PAUW en ziet nu vanaf zijn drumkruk clubs en festivals over de hele wereld met de populaire Engelse band Temples. .....meer »»

Aquarium Sessions met Emily Wolfe

Drie songs en een interview

De 29-jarige Emily Wolfe uit Austin, Texas is zangeres, gitariste en songwriter. Ze heeft sinds 2012 een solocarrière en is fervent Epiphone Sheraton-bespeelster. Op 25 september kwam ze bij ons op d.....meer »»

Documentaire over The Rainbow op komst

Met archiefbeelden van Lemmy

Op 29 oktober verschijnt er een documentare over de beroemde The Rainbow met interviews met rock n' roll-legendes als Ozzy Osbourne, Slash, Gene Simmons, Lita Ford, en Lemmy Kilmister......meer »»

Documentaire over de contrabas.

Beneath The Bassline krijgt vervolg.

Enige tijd geleden verscheen de documentaire "Beneath The Bassline" ten tonele, een documentaire over de basgitaar met zo'n beetje alle bekende bassisten van de afgelopen 50 jaar. Nu is er een actie g.....meer »»

Release van de Week: Waltzburg - Cut The Wire

Vandaag verschenen -11 oktober 2019

Het Nijmeegse Waltzburg bracht een aantal singles uit en speelde al op veel coole plekken. We waren daarom al een tijdje nieuwsgierig naar hoe een compleet album zou klinken. Vandaag komt Cut The Wire.....meer »»

Nieuw seizoen BELPOP

docureeks over Belgische muziek

Wie graag Canvas kijkt, zal de serie BELPOP lang en breed kennen, want er zijn al acht seizoenen geweest. Voor de rest: mis deze mooie serie niet! Vanavond -7 oktober- trapt BELPOP het nieuwe seizoen .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken