Release van de week: Pat Metheny - From This Place

Release van de week: Pat Metheny - From This Place

Vandaag verschenen - 21 februari 2020

Al meer dan 40 jaar laat Pat Metheny zich kennen als een van 's werelds beste, en vooral meest innovatieve gitaristen. Op zijn eerste album sinds The Unity Sessions in 2016 laat hij dat opnieuw zien m.....meer »»

Release van de week: The Kik - Jin

Vandaag verschenen - 14 februari 2020

Een nieuw album, een nieuw geluid: The Kik vindt op het kersverse album Jin zichzelf opnieuw uit met synthesizers.  .....meer »»

Vijf Vragen aan Jack Poels

De Duvel & Clint Eastwood

Rowwen Hèze is al decennialang een instituut in Limburg én daarbuiten. Frontman Jack Poels (62) brengt in maart - na 23 Rowwen Hèze-albums - zijn eerste soloplaat Blauwe Vear uit bij Snowstar Recor.....meer »»

Soundchecken met Blood Red Shoes

Venijn & verandering

Blood Red Shoes staken hun kop boven het maaiveld gedurende de garagerock-revival van de jaren 2000 en hebben het succes weten te behouden. Het Engelse duo, bestaande uit zangeres/gitariste Laura-Mary.....meer »»

Release van de week: Delain - Apocalypse & Chill

Vandaag verschenen: 7 februari 2020

De symfonische metalband Delain begon in 2007 en draait al jaren mee aan de internationale top. Ook rond het verschijnen van het nieuwe album Apocalypse & Chill staat er een uitgebreide internationale.....meer »»

Lost Frequencies wint MIA voor beste album

Interview met Felix de Laet - dj-skills met liveband

De MIA's zijn uitgereikt. Balthazar kreeg de meeste publieksstemmen en werd tot beste alternative act gekozen. Arno kreeg van een jury de de Lifetime Achievement Award. En ook Stef-Kamil Carlens,de br.....meer »»

Poppunt wordt VI.BE

Nieuw Belgisch platform voor muzikanten

Op de Musicmakerredactie lazen wij altijd graag het Poppunt magazine. De Belgische popkoepel Poppunt organiseert al jaren prachtige events. Poppunt verdwijnt, maar de organisatie gaat onder de nieuwe .....meer »»

Release van de week: Drive By Truckers - The Unraveling

Vandaag verschenen - 31 januari 2020

De Amerikaanse band Drive By Truckers maakt al 25 jaar southern rock met gedreven songs en intens gitaarwerk. Na een pauze van drie jaar verschijnt vandaag het twaalfde album The Unraveling......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken