De studio en muzikale visie van Simon Akkermans

De studio en muzikale visie van Simon Akkermans

Gut feeling & tape echo

In het hartje van Rotterdam bevindt zich de even geniaal als bescheiden genaamde Epic Rainbow Unicorn Studio. Dit is het geluidslaboratorium van Simon Akkermans, genre-overschrijder en een van Nederla.....meer »»

Zes vragen aan Bart Nederhand

'Ik heb het bijna niet na kunnen vertellen'

Peter Pan Speedrock was een rock & roll-instituut in Nederland en ver daarbuiten die aangename wanorde bracht over de hele wereld. Die band hield er in 2016 mee op, maar nu is er Speedmobile! Met de P.....meer »»

Release van de week: The Pilgrims - 6IX

Vandaag verschenen - 6 maart 2020

De uit Noord-Holland afkomstige The Pilgrims was in de jaren negentig een succesvolle rockband, die werkelijk overal in het land speelde. Vooral de soulvolle, rauwe zang van Reniet Vrieze gaf The Pilg.....meer »»

Musikmesse Frankfurt en ProLight + Sound uitgesteld vanwege Coronavirus

SuperBooth gaat dit jaar ook niet door

De angst voor het Coronavirus ofwel Covid-19 zorgt overal voor veel onrust, ook voor wat betreft grote evenementen waarbij mensen uit de hele wereld samenkomen. De Musikmesse Frankfurt/Pro Light + Sou.....meer »»

De Grote Prijs van Nederland: meld je nu aan!

Op zoek naar 'de beste live act van Nederland'

De inschrijving voor de Grote Prijs van Nederland 202 is geopend! Musicmaker is partner! Hiphop acts, bands, singer-songwriters en elektronische acts kunnen zich aanmelden en kans maken op een plaats .....meer »»

IM Simon Posthuma

Brein achter The Fool overleden

De The Fool SG, de bijzondere beschilderde Gibson die Clapton in Cream gebruikte, is een van de bekendste gitaren ooit. En daar hoorde een eveneens beschilderde Fender Bass VI bij van Jack Bruce en ee.....meer »»

Release van de week: Leif de Leeuw Band - Where I'm Heading

Vandaag verschenen - 28 februari 2020

Het is Leif de Leeuw week! Leif is net uitgeroepen tot Gitarist van het jaar door de lezers van ons zusterblad Gitarist, een feature voor onze Aquarium Sessions staat nu online en nu de release van he.....meer »»

Win 2x2 kaarten Physical Graffiti!

Beste Led Zep-tributeband in Q-Factory

Vrijdag 28 februari staat de geweldige Led Zeppelin Tributeband Physical Graffiti in Q-Factory, Amsterdam. Onze redactie zit in Q-Factory en vorig jaar spraken wij deze band al over hun gear en optred.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken