Brutus - interview met de drie bandleden en videos Live in Ghent

Brutus - interview met de drie bandleden en videos Live in Ghent

Gelaagde furie

Het is moeilijk te ontkennen: het Vlaamse Brutus is een van de meest spraakmakende heavy bands van het moment uit de Benelux. Het trio brengt al sinds 2013 hun knap gelaagde post-rock over de hele wer.....meer »»

Zes vragen aan Lakshmi

'Ik streef altijd naar eerlijkheid'

De muziek van Lakshmi Swami Persaud (27) laveert tussen akoestische singer-songwriter en donkere elektropop. We kennen haar van vele radio- en tv-optredens, festivalshows en theatertours. In het kader.....meer »»

Lakshmi in Aquarium Sessions

Laskshmi bezocht onze redactie voor de opnames van haar Songwriting Worlkout voor muzikantenconferentie No Mans Land. Voorafgaand daaraan deed Lakshmi een sessie met violiste-zangeres Paulien Koning v.....meer »»

Release van de Week: Kamasi Washington - Becoming

Vandaag verschenen - 11 december 2020

Elke week kiest onze redactie een Release van de Week. Dit keer is het een beetje een bijzondere keuze, want Becoming is geheel instrumentaal en ook nog eens de soundtrack van een Netflix-documentaire.....meer »»

Peter Frampton in boekvorm

Gitaargod schrijft biografie

Do You Feel Like I Do? - A Memoir, heet het boek dat Peter Frampton samen met Alan Light schreef. Het behandelt het roerige leven van de sympathieke gitarist van The Herd, via Humble Pie, zijn solosuc.....meer »»

Release van de week: Michelle David & The Gospel Sessions - It’s A Soulful Christmas

Vandaag verschenen - 4 december 2020

In het kerstnummer van Musicmaker, uit op 17 december, tref je de feature ‘Kerstmuziek - Van kluit tot piek: zo maak je een kerstplaat!’ Met tips van Trijntje Oosterhuis, Clean Pete, Tom Smith van.....meer »»

Bas studeren in Londen? Bekijk mogelijkheden op de Open Evening Online do 3 december

BA Music Performance & Industry programme met Pete Randall (Adele)

Op donderdag 3 december, van 19.30-21.30 kun je online de Open Dag volgen om te kijken of je bas wilt gaan studeren in Londen met het BA Music Performance & Industry programme van het Trinity Laban Co.....meer »»

Power to the Pipo

Nieuw album en een verse video

'Power to the Pipo serveert een onweerstaanbare cocktail van harde grooves en explosieve improvisatie, gegarneerd met rauwe vibes, veel humor en altijd met een hoog dansgehalte', vertelde bassist Luc .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken