HBO- en MBO-Muziekopleidingen in Nederland - De Open dagen komen er aan!

HBO- en MBO-Muziekopleidingen in Nederland - De Open dagen komen er aan!

En dan sta je als jonge muzikant voor de keuze: ga ik mijn leven wijden aan de muziek en een vakopleiding volgen aan een conservatorium, een muziekacademie, een Metal Factory, een Music Production Lab.....meer »»

Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen rondom MM496, september-oktober 2023

Elke donderdagavond op Pinguin Radio, 21.00-22.00u

Musicmaker Radio! Elke donderdag van 21.00-22.00 uur een uur lang muziek die met de lopende editie te maken heeft, met wat we op onze website en socials publiceren, of muziek gekoppeld aan de events d.....meer »»

Festival 20 Jaar Pop in Melkweg Amsterdam – do 5 oktober - wegens 20 jaar CvA Pop opleiding

Interviews Jack Pisters (CvA Pop) en Megan de Klerk (Nusantara Beat) en programmatoelichting met DeWolff, The Great Communicators, Meis, Sue The Night, en vele anderen

Twintig jaar geleden startte Jack Pisters de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam, kortweg CvA Pop. Op donderdag 5 oktober spelen een twaalftal bands afkomstig van deze opleiding ter ere v.....meer »»

Release van de week: Indian Askin - Lonely Citizen

Vandaag verschenen: 22 september 2023

Briljante composities, schitterende gitaarrifs, verrassende beats, intense vocalen: Nelson Ayala heeft weer een meesterwerk neergezet met zijn Indian Askin. Lonely Citizen is onze Release van de Week!.....meer »»

Festival Downtown in Rotterdam vrijdag 22 en zaterdag 23 september

Met o.a. Arp Frique & Family, Nusantara Beat, ECHT! en Joya Mooi

Komende vrijdag en zaterdag, 22 en 23 september viert Festival Downtown haar 9e editie in de binnenstad van Rotterdam. Een divers evenement dat progressieve, vernieuwende en eigenwijze muziek presente.....meer »»

Release van de Week: Eut - Be My Reactor

Vandaag verschenen: 8 september 2023

Be My Reactor is EUT's eerste compleet zelf geproduceerde plaat. Vrij van deadlines en tourschema’s nam de band de tijd voor het bevlogen experiment. Qua geluid heeft het album meer gemeen met schem.....meer »»

Release van de Week: Traversus - The Only Way Is Through

Vandaag verschenen: 2 september 2023

'The Only Way Is Through' is de eerste EP van Traversus. Er is echter nergens aan te horen dat het om een debuut gaat; de jonge band uit Emmen laat een verrassend volwassen sound horen, die ergens tus.....meer »»

Release van de Week: Vandenberg – Sin

Vandaag verschenen: 25 augustus 2023

Drie jaar geleden verraste Ad Vandenberg de rockwereld met ‘2020’, het eerste Vandenberg-album in 35 jaar. Op een opvolger hoefden we minder lang te wachten: ‘Sin’ verschijnt vandaag en is in .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken