Mateus Asato krijgt signature overdrive

Mateus Asato krijgt signature overdrive

Jackson Audio El Guapo

Het Amerikaanse Jackson Audio brengt met de El Guapo een signature overdrive uit voor gitarist Mateus Asato. Nou ja, overdrive is wat te kort door de bocht, het is een zeer uitgebreid pedaal met een v.....meer »»

Nieuwe in-ears van Ears4U

Stage-serie - ook optisch op maat

Gehoorbescherming en volumebeperking worden steeds belangrijker in de muziekindustrie, en het aanbod aan in-earmonitors steeds groter. Het Nederlandse Ears4U introduceerde onlangs de Stage-serie: vier.....meer »»

Bandpromotie Blog - Aflevering 5 - Online bandpromotie: word een mailing-master!

Effectiever dan social media!

In de septembereditie van Musicmaker magazine schrijft Mirjam Sieben van Onlightning het vijfde artikel van een reeks over online marketing voor muzikanten, over waarom e-mail nog steeds belangrijk is.....meer »»

Stella in Popronde 2020-2021

Maak kennis met de Popronde-bands - deel 3

Eerder dit jaar koos de Popronde zo'n 120 acts uit vele honderden inschrijvingen en uiteindelijk selecteren ruim 40 steden welke acts er in hun kroegen, theaters, koffiehuizen en podia spelen. De Popr.....meer »»

Tricklebolt neemt drive-in-live-album op

Wereldwijde primeur voor Sallandse rockers

De Sallandse rockband Tricklebolt heeft een wereldwijde primeur: zaterdag 15 augustus maakten ze de opnames van het eerste live-album dat opgenomen werd tijdens een drive-in-concert. Het was tevens de.....meer »»

Zes vragen aan Cesar Zuiderwijk

Mijn gladiatoren-opkomst veranderde in een walk of shame

Als bekendste drummer der Lage Landen behoeft hij natuurlijk geen introductie. Wat wellicht wel nieuws is voor sommigen, is dat hij een nieuw project heeft genaamd Sloper. Een old-school rock & roll-b.....meer »»

Native Instruments Maschine+

Nieuwe Maschine werkt nu ook zonder computer

NI's Maschine is een uitstekende groovebox met veel mogelijkheden. De nieuwe Maschine+ kun je nu helemaal zelfstandig zonder computer gebruiken.....meer »»

14 videoworkshops op De Virtuele DrumDrieDaagse 2020

Met Mario Goossens, Cesar Zuiderwijk, Rick van Wort, Nicky Loman, Koen Herfst en vele anderen

De 19de DrumDrieDaagse zou 14-15-16 augustus plaatsvinden in Musicon, Den Haag. Die kon niet doorgaan, om welbekende redenen. Slagwerkkrant en Cesar Zuiderwijks Music Station presenteerden wél de V.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken