Sennheiser MD 435 en MD 445

Sennheiser MD 435 en MD 445

Twee nieuwe dynamische zangmicrofoons van topkwaliteit

Zowel in de studio als op het podium zijn microfoons van Sennheiser populair. Twee nieuwe zangmicrofoons van het merk zijn vooral voor livetoepassingen een welkome aanvulling.....meer »»

Nog een akoestische amp van Blackstar

De Acoustic:Core 30

Na de Sonnet akoestische versterker, komt Blackstar nu met de Acoustic:Core 30, gericht op singer-songwriters met veel mogelijkheden voor de moderne gitarist. .....meer »»

Release van de Week: The Nels Cline Singers - Share The Wealth

Vandaag verschenen - 13 november 2020

Elke week kiest onze redactie een Release van de Week en vandaag valt die keuze op The Nels Cline Singers met het album Share The Wealth. Gisteren spraken we de gitaarvirtuoos, binnenkort lees je dit .....meer »»

Test van de Ears4U Stage in-ear monitors

Custom made in vier smaken

Het Nederlandse Ears4U introduceerde onlangs de Stage-serie: vier verschillende custom made in-ears met een uitgesproken sound en een bijna eindeloos aanbod aan finishes. .....meer »»

Steinberg Cubase 11 is uit

Verbeterde prestaties, stem export, multiple sidechains en nieuwe plug-ins

De elfde van de elfde is een belangrijke dag voor liefhebbers van carnaval, maar dit keer ook voor gebruikers van Cubase. Vandaag komt immers Cubase 11 uit, een nieuwe stap in de evolutie van deze pop.....meer »»

Ableton presenteert een fundamentele update van Live met versie 11

Op de redactie bekeken we de nieuwe features van Live 11

Live 10 van Ableton kwam februari 2018 op de markt, dus het lag in de lijn der verwachtingen dat er al snel weer een major update aan zou komen. En inderdaad! In deze preview kunnen we van Live 11 alv.....meer »»

JHS Pedals gaat budget met 3-serie

Eenvoudig boetiek

Met de 3 Serie brengt JHS Pedals, het boetiekmerk uit Kansas, USA, maar liefst zeven betaalbare effectpedalen uit......meer »»

Bandpromotie Blog - Aflevering 6 - Vier manieren om te adverteren op social media voor je muziek

Video View - Opt-In - Facebook Event - Boost

In de Musicmaker 479, november-december 2020, schrijft Mirjam Sieben van Onlightning het zesde en laatste artikel van een reeks over online marketing voor muzikanten, over hoe je je muzikaal succes ku.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken