Release van de week: Billie Joe Armstrong - No Fun Mondays

Release van de week: Billie Joe Armstrong - No Fun Mondays

Vandaag verschenen - 27 november 2020

Ook Billie Joe Armstrong heeft last van de pandemie. Om de verveling te verdrijven plaatste hij elke week een cover op het YouTube-kanaal van zijn band Green Day. Die serie doopte hij No Fun Mondays. .....meer »»

Vegan-keurmerk voor Rock n Soul

Korting op milieuvriendelijke (bas)gitaarbanden

Wie had ooit gedacht dat muzikantenmagazines over vegan-keurmerken zouden schrijven? Wij eigenlijk ook niet nee, maar we doen het toch. Je las op deze website al eerder over de zeer milieuvriendelijke.....meer »»

Stembus Snob2000 geopend

Stem tot en met 1 december op je favoriete nummers

De lijst der lijsten voor muziekkenners en liefhebbers van alternatieve muziek is weer in de maak en jij kunt je steentje bijdragen. .....meer »»

Epiphone Crestwood, Wilshire en Coronet

De terugkeer van drie klassiekers

De meeste muzikanten kennen Epiphone als het goedkope broertje van Gibson, maar ooit was het een toonaangevende archtopbouwer. Ook na de overname door Gibson in 1957 werden er eigen modellen gemaakt, .....meer »»

Paoletti Guitars naar Benelux

Gitaren van oude wijnvaten

Het Italiaanse boetiekmerk Paoletti Guitars is in de Benelux verkrijgbaar via de distributie van World Music Sales. Paoletti maakt gitaren van hout afkomstig van kastanje wijnvaten. Daarnaast is ook .....meer »»

Release van de Week: Jimi Hendrix Experience - Live In Maui

Vandaag verschenen - 20 november 2020

Dat er vijftig jaar na zijn overlijden nog steeds 'nieuwe' muziek uitkomt en dat daar zoveel aandacht voor is, zegt iets over de blijvende populariteit en invloed van Jimi Hendrix. Wij kiezen daarom v.....meer »»

Jimi Hendrix signatures van... Gibson!

Flying V en SG

Dit keer doet Gibson het goed met de Jimi Hendrix Signatures: geen Stratkopie, maar replica's van authentieke Gibsonmodellen zoals die zijn bespeeld door Jimi Hendrix......meer »»

MESA/Boogie Badlander 50 en 100

Twee nieuwe amps uit Californie

MESA/Boogie komt met twee nieuwe tops en een combo, die helemaal 2020 zijn met op IR-gebaseerde speakerkastsimulatie, maar ook gewoon met buizenpower. De nieuwe serie heeft de naam Badlander gekregen .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken