Productnieuws 2021: Epiphone Embassy

Productnieuws 2021: Epiphone Embassy

Met mooie nieuwe kleuren

Na de Jack Casady, is ook de Embassy leverbaar in mooie nieuwe kleuren. Hier lees je alles over de specs én die kleuren......meer »»

Productnieuws 2021: Jackson - de bassen

Snelle jongens en een bekend model

Vorige jaar zaten we op deze dag in het vliegtuig naar LA voor de NAMM-show. Deze vindt dit jaar - om de bekende redenen - virtueel plaats. We verwachten deze maand misschien iets minder productnieuws.....meer »»

Productnieuws 2021: Charvel

Snelle bassen in de Pro-Mod Bass Serie

Charvel is misschien niet het eerste merk waar je aan denkt als je een bas gaat kopen. Het merk bouwt – onder de paraplu van Fender – dan ook instrumenten die voor een specifieke doelgroep zijn. O.....meer »»

Productnieuws 2021: Roland Verselab MV-1

Standalone workstation met ZEN-Core engine

Produceren zonder daw en computer kan met allerlei standalone workstations. Roland brengt nu met de kakelverse Verselab MV-1 een interessante 'song production studio' op de markt.....meer »»

WhamBam is het nieuwe online platform voor muzieklessen

Initiatiefnemer Alain Bokken: Het wordt de Uber van de muzieklessen.

WHAMBAM, de muzikale matchmaker, de Tinder onder de muzikanten. Of je nu een muzikale maagd bent, al je eerste stappen gezet hebt of ervaringsdeskundige bent, dit unieke platform verbindt muzikale zie.....meer »»

Jack Poels, Flora en Hartevrouw

POP ART: Muzikanten over hun favoriete kunstwerk - en de soundtrack die daarbij hoort.

Pop Art, ofwel de kunst die popmuzikanten inspireert. De website Nederland Unlocked is een serie begonnen waarin muzikanten vertellen over hun favoriete kunstwerk en de soundtrack die daarbij hoort. Z.....meer »»

Productnieuws 2021: Gibson en Gene Simmons

Werken samen aan een Thunderbird en twee Flying V's

Er is dit jaar geen echte NAMM-show, maar de nieuwtjes stromen langzaam maar zeker binnen. Bijzonder is de samenwerking tussen KISS-oprichter en -bassist Gene Simmons en Gibson. Samen introduceren ze .....meer »»

Joey Ruchtie over programma Noorderslag 2021 streaming edition

ESNS 2021: Videosessies en een digitale ‘sense of urgency’

Eurosonic Noorderslag staat weer voor de deur. Dit jaar vindt het belangrijkste showcasefestival van Europa volledig digitaal plaats, van 13-16 januari. We spreken met Joey Ruchtie, hoofdverantwoordel.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken