ESNS 2024 - Onze tips en de Musicmaker Stage!

ESNS 2024 - Onze tips en de Musicmaker Stage!

De 38ste editie van Eurosonic Noorderslag komt er aan.

Regionale concoursen, Popronde, Grote Prijs; ze zijn voor Nederlandse bands het voorportaal naar een showcase op Noorderslag, en vaak later weer op Eurosonic. Voor iedereen in de muziekindustrie werk.....meer »»

Lance Priester over het winnen van de Mentos Grote Prijs van Nederland

Nieuwe editie komt eraan - je kan je nu inschrijven!

In 2023 wonnen Lance Priester en zijn band Coeur de Mentos Grote Prijs van Nederland. Het leek daarna wat stil rondom hem, maar achter de schermen wordt hard gewerkt aan een EP die in 2024 uit zal kom.....meer »»

The Jordan houdt van de combinatie easy en uneasy

De video's bij het interview in Musicmaker

Een jaar geleden zagen we The Jordan op ESNS en een maand later kwam het album Nowhere Near The Sky uit. In Musicmaker 498 blikken we met Caroline van der Leeuw terug op het jaar, het schrijfproces va.....meer »»

Het winternummer van Musicmaker is uit!

MM498 jan-feb, met The Jordan, Elmer, Dolby Atmos, Subterranean Street Society en veel meer.

Veel meer. Dat is altijd wel makkelijk gezegd he? Maar we spraken ook nog met Nothing But Thieves, Yori Swart, Traversus, Arnold van Dongen, Lance Priester over de Mentos Grote Prijs van Nederland die.....meer »»

Subterranean Street Society in Aquarium Sessions - videoserie met drie live tracks en een interview

In aanloop naar hun nieuwe album Bleep dat op 8 maart 2024 uitkomt

Subterranean Street Society komt 8 maart 2024 uit met hun vijfde album, Bleep, en terwijl het trio bij ons te gast was bij Aquarium Sessions, zat het midden in de Popronde en de Amsterdamse Popprijs. .....meer »»

United Studio Technologies UT Twin87

Eeneiïge tweeling

United Studio technologies is misschien nog geen heel bekende naam bij ons, maar hun op de U 87 gebaseerde grootmembraan condensatormicrofoon is een bijzonder interessant product......meer »»

Lâg Guitars presenteert de BlueWave-serie akoestische gitaren

Nieuwe Smart Guitar-modellen in de Smart Lâg-serie.

Na de release van de eerste Smart Guitar presenteert Lâg nu de nieuwe BlueWave-serie. Lâg maakt de Smart Guitar toegankelijker, zowel qua kosten als qua gebruik. De serie bestaat uit twee BlueWave 1.....meer »»

Alternatieve muziekliefhebbers stemmen op de Snob 2000

Welke lijst heeft gegarandeerd elk jaar een nieuwe nummer 1? Waar hoor je beste liedjes ooit die toch niet altijd bij een breed publiek bekend zijn?.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken