Studio Electronics SE-3X

Studio Electronics SE-3X

Analoge synthmodule met 3 stemmen en 4 classic filters

Ooit gehoord van Studio Electronics? Ze maken al zo'n 30 jaar analoge synths van topklasse. Hun nieuwe SE-3X is driestemmig parafoon en is omschakelbaar tussen Moog, ARP, SEM en Roland filters......meer »»

E-Phonic Invader 2

Uitstekende VA-synthplug-in bijna voor niks

E-Phonic is een Nederlandse plug-inmaker die al bijna 20 jaar geleden de uitstekende Drumatic plug-in uitbracht. Na een lange stilte is ie terug met een prachtige synth.....meer »»

Nieuw online muziekkanaal - Music Meeting All Ears

Sessies, documentaires en podcasts. Ontdek. Kijk. Luister.

Music Meeting is het befaamde festival voor avontuurlijke muziek dat jaarlijks in het pinksterweekend in het Nijmeegse Park Brakkenstein plaatsvindt. Maar nu al twee edities niet meer, dus zocht de or.....meer »»

Release van de Week: Paul Gilbert - Werewolves Of Portland

Vandaag verschenen: 4 juni 2021

Paul Gilbert is een van de populairste shredders van de muziekwereld, maar hij is veel meer dan dat. Op zijn zestiende studioalbum 'Werewolves Of Portland' bewijst hij echter nog maar eens hoe veelzij.....meer »»

Gers Pardoel, dom Hans van der Laan en het werk

POP ART: Muzikanten over hun favoriete kunstwerk - en de soundtrack die daarbij hoort.

Pop Art, ofwel kunst die popmuzikanten inspireert. De website Nederland Unlocked is een serie begonnen waarin muzikanten vertellen over hun favoriete kunstwerk en de soundtrack die daarbij hoort. Vand.....meer »»

Nektar SE61

Veel toetsen voor weinig geld

Wie een fatsoenlijk keyboard zoekt dat niet veel kost kan terecht bij de nieuwe vijf-oktaafs Nektar SE61. Veel knoppen zitten er niet op maar er zijn wel 12 mappings voor diverse daw's......meer »»

FKFX Obvious Filter

Sequenced, morphing filter plug-in

Filters zat maar FKFX gaat een stapje verder met Obvious Filter. Ondanks de naam is dit gratis filter bepaald geen doorsnee filterplug-in.....meer »»

Sandberg is 35 jaar

En viert het met bassen in racethema

Sandberg bestaat 35 jaar en dat wordt op een bijzondere manier gevierd. Uw hoofdredacteur - autofreak en van oorsprong afkomstig uit de autowereld - zit al dagen kwijlend bij de foto. Maar wat is nou .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken