G&L Tribute Serie Left-Handed Fallout

G&L Tribute Serie Left-Handed Fallout

Nu ook voor linkshandige bassisten

Als je linkshandig bent is het veel lastiger om een geschikt instrument te kiezen maar af en toe komt er wat moois voorbij......meer »»

Logic Audio Pro Spatial Audio tools

Mix je tracks in surround

Bij Apple maken ze op allerlei fronten werk van surround/immersive audio. Ook Logic Pro gaat nu 'Spatial Audio' mixing ondersteunen......meer »»

Negen vragen aan Meindert Talma

Dammen & Pink Floyd

De in Friesland geboren, maar in Groningen wonende Meindert Talma debuteerde in 1995 en creëerde direct een geheel eigen genre. Zijn muziek houdt het midden tussen tegendraadse pop en een droogkomisc.....meer »»

Wild Romance-drummer Jan ’t Hoen brengt de Keymusic-keten naar 30 winkels

Nieuwe winkels in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Deventer en straks ook Kortrijk en Maastricht

Jan ’t Hoen kocht met zijn bedrijf twee jaar geleden de Keymusic-keten op. Anders dan je zou verwachten in tijden van corona en webwinkels is het aantal Keymusic-winkels sindsdien alleen maar gegroe.....meer »»

TC Electronic MojoMojo Paul Gilbert Edition

High-gain versie van de MojoMojo overdrive

Na jarenlang een MojoMojo gebruikt te hebben, komt Paul Gilbert nu met een signaturemodel van het TC Electronic pedaal - op dezelfde dag dat zijn nieuwe album 'Werewolves Of Portland' uitkwam. .....meer »»

D'Addario Eco-straps

Hippe en duurzame banden

De muziekindustrie zet steeds meer in op duurzaamheid, D'Addario besloot daarin mee te gaan......meer »»

Arturia FX Collection 2

7 nieuwe plug-ins, NKS en meer presets

Behalve talloze synths en keyboards in softwarevorm maakt Arturia ook plug-ineffecten. Hun FX Collection 2 is uitgebreid met 7 nieuwe plug-ins.....meer »»

Willem Schoone

Biografie van een Noord-Hollandse basreus

Na succesvolle jaren bij de band van Rob Hoeke, had bassist Willem Schoone diverse uitstapjes, om vervolgens ruim twintig jaar het covercircuit in te duiken. Willem is still going strong en volgens ei.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken