De Voorronde – Aflevering 2 over het vertellen van een verhaal met muziek

De Voorronde – Aflevering 2 over het vertellen van een verhaal met muziek

Met Roos Meijer en Tom de Hundt van Total Seclusion

In aanloop naar Popronde 2021 maakt Musicmaker de podcast De Voorronde. Deze week spreken hosts Rick Lemmens en Koen van Druten met folk-artiest Roos Meijer en zanger van Total Seclusion Tom de Hundt .....meer »»

Sennheiser Evolution Wireless Digital

Maakt draadloos makkelijk

Sennheiser komt met een zeer handig en gebruiksvriendelijk product voor zangers, gitaristen, bassisten, maar ook voor sprekers in scholen, op beurzen en eigenlijk overal waar draadloos handig is. Met .....meer »»

inJazz presenteert streams van 8 Nederlandse jazzacts

23 en 24 juni vanuit LantarenVenster, Bimhuis, TivoliVredenburg en Paradox

Na de livestreams van vorig jaar juni, zal inJazz dit jaar een serie vooraf opgenomen concerten streamen, 16 in totaal, vanaf de eigen website en alle relevante socials. Dat gebeurt in de avonduren va.....meer »»

DRUMnBASE XL-Persians

Een tapijtje voor de hele band

Van singer-songwriters tot retro-bands: we zien vaak mooie oude tapijtjes op het podium. Het Belgische DRUMnBASE maakt speciale tapijten voor muzikanten met een antislip-onderzijde en een toplaag die .....meer »»

Leif rockt met soul

Rock 'n Soul-endorsement voor Leif de Leeuw

Rock 'n Soul is een Nederlands gitaarbandenmerk met zowaar een vegan-keurmerk. Alle banden zijn biologisch en verantwoord. Sinds kort werkt het Haagse bedrijf samen met bluesgitarist Leif de Leeuw......meer »»

Colin Benders' nieuwe modular

Monster synth met 243 modules

Toen we Colin Benders in interviewden had ie al een stevige modulaire setup, maar sinds kort is zijn nieuwe systeem operationeel en dat systeem is veeeeeeel groter!.....meer »»

De Voorronde - Aflevering 1 - de Musicmaker podcast op weg naar Popronde 2021

Met Joey's Midnight Club en Stella

Net als de rest van muzikaal Nederland kan Musicmaker niet wachten totdat Popronde 2021 in september eindelijk weer van start gaat. Zeker na de wat deprimerende editie van 2020, kunnen we het allemaal.....meer »»

Release van de Week: Mummy’s A Tree - New Song

Vandaag verschenen: 11 juni 2021

'Ambitieuze prog-wolf in popkleren', zo kopt de recensie in Musicmaker 483, juli-augustus 2021, over het nieuwe album van Mummy's A Tree, de band die dit jaar 25 jaar bestaat en hun zesde plaat uitbre.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken