Dynamisch Summercamp van DSOPM, de Dutch School of Popular Music

Dynamisch Summercamp van DSOPM, de Dutch School of Popular Music

44 muzikanten in 8 bands, die songschrijven, opnemen en optreden

Met 44 muzikanten een week lang muziek maken in de zomer, dat is het DSOPM Summercamp dat afgelopen week plaatsvond in Q-Factory Amsterdam. Op maandagochtend zijn acht bands samengesteld naar leeftijd.....meer »»

Ernie Ball Music Man Tim Commerford Artist Series Stingray Bass

Signature bassen voor Rage Against The Machine bassist

Er komen steeds meer signature bassen van Music Man, eerst waren John Myung en Joe Dart aan de beurt, nu is de eer aan Tim Commerford......meer »»

Release van de week: Prince - Welcome 2 America

Vandaag verschenen: 30 juli 2021

Een heus band-album van Prince, posthuum uitgebracht, met opnames uit de Paisley Park studio die hij in 2010 maakte met bassiste Tal Wilkenfeld en drummer Chris Coleman, en prominent aanwezige zangere.....meer »»

Ernie Ball Music Man Family Reserve Bassen

Nieuwe Bongo en Stingray bassen

De Family Reserve zijn instrumenten van Music Man die het vakmanschap van het bedrijf in ere houden in slechts in beperkte oplage worden uitgebracht. Dit zijn de nieuwe modellen......meer »»

In Memoriam ZZ Top- bassist Dusty Hill

19 mei 1949 - 28 juli 2021

Totaal onverwacht is Dusty Hill overleden. De bassist speelde sinds 1970 bij het trio, dat in de jaren tachtig grote MTV-hits scoorde. Joseph Michael Hill werd slechts 72 en overleed thuis in zijn sla.....meer »»

Analog Obsession Channev

freeware Neve-Style channelstrip

Weinig merken zijn zo legendarisch als Neve. Channev combineert 5 Neve processors in een channelstrip plug-in en dat helemaal gratis......meer »»

Wavegrove Vastaus

High-end fixer/overdrive freeware plug-in

Op een of andere manier ziet Vastaus er enorm vertrouwenwekkend uit, een paar grote knoppen in een mix van fifties en moderne stijl. Maar deze gratis plug-in is ook razend nuttig voor het hoog.....meer »»

Arturia Destination Sound

50% korting op fx, synths en sounds

Arturia heeft een enorme collectie aan uitstekende softwareinstruments en effecten. Tot 8 augustus geven ze 50% korting op individuele instrumenten en effecten.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken