De 100ste uitzending Musicmaker Radio

De 100ste uitzending Musicmaker Radio

Op de Pinguin Radio indiestream, 21.00-22.00 uur

Elke week presenteert Musicmaker een uur lang muziek op Pinguin Radio. Inmiddels zijn we aan de 100ste uitzending toe, vanavond 11 januari van 9 tot 10 uur! .....meer »»

Dtronics DT-303

Distortion voor je TB

Het Nederlandse Dtronisc maakt verschillende hardware controllers voor vintage synths van Roland en Yamaha en allerlei handige midikastjes. Met de DT-303 slaan ze een andere weg in, want het is een di.....meer »»

Onze videorepo over de nieuwste gitaren en effecten van Ibanez

Steven Faber presenteert Ibanez Productnieuws 2024: akoestische gitaren, elektrische gitaren en effecten

Hoshino Europe lanceert vandaag 10 januari een flinke reeks nieuwe Ibanez modellen. Wij konden ze in december al bekijken in de Hoshino showroom in Mijdrecht. We maakten er een videoreportage van en S.....meer »»

Onze videorepo over de nieuwste bassen van Ibanez

Chris Dekker presenteert Ibanez Productnieuws 2024

Hoshino Europe lanceert vandaag, 10 januari 2024, een flinke reeks nieuwe Ibanez modellen. Wij konden ze in december al bekijken in de Hoshino showroom in Mijdrecht. We maakten er een videoreportage v.....meer »»

Dubreq Stylophone Theremin

klank via antenne

Dubreq maakt re-issues van en variaties op aparte historische elektronische instrumenten. De bekendste daarvan is de Stylophone die je via een geleidende stift – de stylus – bespeelt. Nu hebben ze.....meer »»

NAMM 2024: EarthQuaker Devices Blumes Bass Overdrive

Overdrive voor je Bas

Baste wensen! En check deze overdrive nog even!.....meer »»

SSL Plateverb

Galmplaat voor de 21e eeuw

Hardware vormt nog steeds een belangrijk onderdeel van het Solid State Logic programma, maar software wint steeds meer terrein. Hun laatste creatie is een plate reverb plugin......meer »»

Dreadbox Telepathy Bundle

Eurorack polyfoon

Vanouds is de Eurorackwereld monofoon, maar je kunt natuurlijk ook polyfone setups maken als je voldoende modules hebt. Er komen steeds meer systemen die van zichzelf al polyfoon zijn. Dat geldt voor .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken