Nederlandse hitproducer in de K-pop: Rajan Muse

Nederlandse hitproducer in de K-pop: Rajan Muse

Video's bij het interview in Musicmaker

De Zuid-Koreaanse K-pop is inmiddels ook doorgedrongen tot onze westerse popcultuur. Ook voor niet-Zuid-Koreaanse producers biedt K-pop aanzienlijke kansen. We spraken met Rotterdammer Rajan Muse, die.....meer »»

Frank Dukes - interview met de hitproducer

Video's en playlist bij het artikel in Musicmaker 487, maart-april 2022

La Fama van Rosalía ft. The Weeknd is zijn jongste wapenfeit. Camila Cabello’s Havana was de track die sluimerend een enorme hit werd. Adam King Feeney alias Frank Dukes verwierf bekendheid met zij.....meer »»

Sylvie Kreusch stijlvol dansend in het Franse Montbray

Playlists en video's van de mode en muziek van een indiesensatie - Extra bij het artikel in Musicmaker 487

Sylvie Kreusch staat al wat langer op de radar van Musicmaker, mede door Warhaus, waarin zij met haar ex-vriend Maarten Devoldere (Balthazar) speelde. In de modewereld is ze ook geen onbekende en in M.....meer »»

Steinberg Cubasis 3.4

Steinberg omarmt Ableton Link

Steinberg is zo niet snel geneigd om standaards van anderen te implementeren, maar de laatste versie van Cubasis ondersteunt nu Ableton Link en er zijn meer verbeteringen.....meer »»

SSL Native Flexverb

galmplugin tot 7 maart met stevige korting

Er zijn erg veel galm plugins, o.a. de uitstekende Native Flexverb van SSL en die is de komende maand stevig afgeprijsd.....meer »»

De 10 beste podcastmicrofoons

Onze topkandidaten voor elke prijsklasse inclusief

Podcasting is hot! Er komen er steeds meer en niet alleen van journalisten, mediabedrijven influencers of belangengroepen, ook muzikanten, studio's, producers en bands gebruiken podcasts om hun fans g.....meer »»

IK Multimedia AmpliTube X-Drive

freeware plugin van hardware distortionpedaal

IK Multimedia verrast opnieuw met een gratis plugin. Dit keer is het de pluginversie van hun AmpliTube X-Drive hardware distortion.....meer »»

Release van de week: Psychonaut - Ferocious Fellowman

Vandaag verschenen: 4 februari 2022

Onlangs maakte Psychonaut uit het Belgische Mechelen indruk met zijn Eurosonic-showcase. Vandaag verschijnt een geremixte en geremasterde versie van hun EP 'Ferocious Fellowman' uit 2016......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken