IM Norman Houlder

IM Norman Houlder

De man achter Shergold - en meer

Norman Houlder is overleden. Hij had misschien niet zo'n bekende naam als Leo Fender, Orville Gibson, Paul Reed Smith of Jim Burns, maar hij was een belangrijk man in de Britse gitaarindustrie en je k.....meer »»

Waves Clarity VX

niet storen a.u.b.

Waves hield zich altijd met studio processing plugins bezig maar beweegt zich steeds meer op aanpalende terreinen. Hun nieuwste plugins lijken mede op podcasters gericht maar zijn ook bijzonder waarde.....meer »»

Fuzzpedaal voor Oekraïne

Caroline Guitar Company's FCK PTN pedaal brengt in 10 minuten 9500 dollar op

Vorige week lanceerde de in South Carolina gevestigde pedalenbouwer Caroline Guitar Company de FCK PTN, een limited edition-versie van hun Hawaiian Pizza fuzzpedaal, waarvan alle opbrengsten naar huma.....meer »»

Squarp Hapax

Sequencen zonder computer

Er zijn steeds meer opties om zonder computer/daw toch producties te kunnen maken. De Squarp Hapax standalone sequencer bijvoorbeeld ziet er mooi uit en heeft een aantal unieke features.....meer »»

Modal Cobalt 5s

Compacte Cobalt

Van de in Interface 249 geteste Modal Cobalt 8 keybioardsynth is er nu een kleinere en lichtere variant, gelukkig nog wel in onvervalst Kobaltblauw......meer »»

Tangible Waves VMIX10

Desktop mixer voor de kleintjes

Met al die leuke kleine synths en drummachines als de Volca's zit je met een wirwar aan voedingen en je hebt iets nodig om de audio te mixen. De VMIX10 is dan precies wat je nodig hebt......meer »»

Release van de Week: YĪN YĪN - The Age Of Aquarius

Thaichedelica plus!

Het tweede album van YĪN YĪN heet The Age Of Aquarius, waarop ze hun succesformule met verve doorzetten én uitbreiden. De Maastrichtenaren laten je gekke dansjes doen en nemen je mee naar de ruïne.....meer »»

Steinberg Cubase 12

met extra's, zonder dongle

Steinberg presenteert de twaalfde versie van Cubase. Het licensingsysteem is zoals eerder aangekondigd veranderd maar er zijn natuurlijk weer extra features bijgekomen.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken