Waves Nx Germano Studios New York

Waves Nx Germano Studios New York

Hit Factory voor je oren

Mixen op hoofdtelefoon is lastig, alles klinkt immers anders dan op luidsprekers. Daarom zien we de laatste tijd een stortvloed aan plugins die claimen je koptelfeoon te veranderen in de akoestiek van.....meer »»

Release van de Week: Red Hot Chili Peppers - Unlimited Love

Vandaag verschenen - 1 april 2022

De Red Hot Chili Peppers zijn terug van weggeweest. In oude formatie met gitarist John Frusciante lanceert de band vandaag hun twaalfde studioalbum Unlimited Love. De nieuwe plaat is geproduceerd door.....meer »»

Sonicware SmplTrek

Betaalbare hardware sampler

Op zoek naar een goedkope, kleine hardware sampler? Dan is de SmplTrek misschien interessant. Een sequencer met 30 voices, automatisering, effecten en mix export voor 300 dollar op Kickstarter......meer »»

Audio-Technica's AT2040 podcastmicrofoon nu leverbaar!

Hypercardioïde, groot membraan microfoon, met ingebouwde shockmount en meerlaags popscreen

Iedereen die regelmatig met microfoons werkt kent Audio-Technica. Het Japanse merk heeft een lange ervaring en enorme expertise op microfoongebied. Met de nieuwe AT2040 introduceren ze een fraaie dyna.....meer »»

Universal Audio Spark

UAD plugins nu ook native

Geweldig nieuws voor iedereen die al tijden likkebaardend naar de uitstekende dsp plugins heeft gekekeken die exclusief op UA's Apollo interfaces draaiden. Deze plugins zijn er nu ook in native-versie.....meer »»

Boss brengt twee nieuwe Space Echo pedalen uit!

De een compact, de ander zeer uitgebreid

Boss introduceert met de RE-2 en RE-202 de meest compacte Space Echo die Boss ooit heeft gemaakt, en de meest uitgebreide recreatie van deze iconische tape-echo......meer »»

Release van de Week: Selah Sue - Persona

Vandaag verschenen - 25 maart 2022

Selah Sue is al jaren een zeer succesvolle Vlaamse zangeres, die het ook ver buiten de landsgrenzen goed doet. Wij keken reikhalzend uit naar haar nieuwe album en ze stelt niet teleur. Sterker nog: ha.....meer »»

IM Bert Ruiter

Focus-bassist overleden

Vandaag, 24 maart 2022, is Bert Ruiter overleden. Hij werd 75 jaar. Ruiter was onder meer bekend als bassist van Focus en Earth & Fire, maar hij deed veel meer......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken