Korg Volca FM 2

Korg Volca FM 2

meer stemmen, meer geheugen en reverb

De compacte en betaalbare Korg Volca serie is erg populair. Van de Volca FM is er nu een nieuwe versie met meer stemmen en talloze andere extra's.....meer »»

Arturia _Augmented

Freeware plugin van nieuwe reeks

Arturia komt binnenkort met een nieuw serie plugin instruments waarin gesampelde akoestische instrumenten en synthese gecombineerd worden. Ze gunnen ons alvast een kijkje met het gratis Intro instrum.....meer »»

Spitfire Audio Polaris

Orkest meets synthesizer meets vintage

Gebruik ik synthssounds of de klanken van een strijkorkest? Die vraag is opgelost want Polaris zit vol syntheffects maar dan gespeeld door een orkest en bewerkt met vintage samplers en recorders.....meer »»

Gerrard street

'modulaire' hoofdtelefoons

Steeds meer elektronica valt niet of nauwelijks te repareren. Vooral spullen die mechanisch belast zoals hoofdtelefoons worden gaan snel kapot. Zonde en slecht voor het milieu en daarom bedacht het N.....meer »»

Ernie Ball Hyper Slinky Bass Strings

Nieuwe snaren van Ernie Ball

Ben je op zoek naar een setje snaren die niet al te dik zijn? Met dit nieuwe setje van Ernie Ball heb je meer keuze......meer »»

Release van de Week: M ft. M - Marike Jager & Martijn Bosman

Vandaag verschenen - 8 april 2022

‘M ft. M’, aka superkrachten Marike Jager en Martijn Bosman brengen hun eerste EP uit. Aansluitend touren ze door het hele land. Afgelopen dinsdag was het duo bij ons de redactie voor de Aquarium .....meer »»

Joris Feiertag wil producer én drummer zijn

video's en extra's bij het interview in Musicmaker 488

In Musicmaker 488 (mei-juni 2022) lees je een interview met Joris Feiertag, die furore maakt als drummer én als producer. Bekijk de video's bij het artikel hier op Musicmaker.nl! .....meer »»

Adam A Series

5 monitors met ingebouwde room correction

Adam Audio pakt uit met 5 brandnieuwe studiomonitors. Natuurlijk met hun X-Art tweeter, maar ook met ingebouwde Sonarworks correctiesoftware en remote control.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken