Buma Music in Media Awards uitgereikt aan Kizzo, Darius Timmer, Tessa Rose Jackson, De Staat en Goldband

Buma Music in Media Awards uitgereikt aan Kizzo, Darius Timmer, Tessa Rose Jackson, De Staat en Goldband

Buma Music in Motion reikt Buma Music in Media Awards 2022 uit

Vandaag zijn in EYE Filmmuseum in Amsterdam de Buma Music in Media Awards uitgereikt, de prijzen voor in de media werkzame componisten (film, televisie, commercials, podcasts, et cetera) in twaalf ver.....meer »»

IM Rick Turner

De man achter Alembic

Rick Turner was niet alleen een van de mensen achter Alembic, maar hij bouwde instrumenten onder eigen naam en hij was een pionier als het gaat om moderne materialen. Op zondag 17 april overleed hij d.....meer »»

Doe mee aan de Thomann #DIYKitChallenge22

Ontwerp een instrument en win een waardebon van € 500,-!

Tweede ronde, een nieuwe kans: Thomann organiseert ook dit jaar weer de DIY Kit Challenge. Tijdens de #DIYKitChallenge22 maken muzikanten en muziekliefhebbers kans op mooie prijzen met een instrument .....meer »»

Harley Benton JJ & JP Bassen

Spotgoedkope nieuwe modellen van Harley Benton

Voor een degelijke basgitaar hoef je tegenwoordig niet meer zoveel te betalen en Harley Benton is hierin handig op ingesprongen......meer »»

Release van de Week: Moon Moon Moon - Silly Symphonies

Vandaag verschenen - 15 april 2022

Goede Vrijdag is een extra goede vrijdag als je weet dat er een album uit is van een van de tofste bands van Nederland: Moon Moon Moon. 'Slaapkamermijmeringen en Disney-saga's', noemt onze recensent h.....meer »»

Harley Benton komt met op Mosrite geinspireerde serie

MR Classic en MR Modern

Johnny Ramone was übercool met zijn asymmetrische Mosrite op zijn knieën hangend. Harley Benton speelt daarop in met de nieuwe MR serie, die bestaat uit de Classic en Modern lijnen......meer »»

Soundwide freeware

Native Instruments, iZotope, Plugin Alliance en Brainworx slaan de handen ineen

Het lijkt wel een soort supergroup van topnamen uit de muziekindustrie, vier bedrijven gaan gebroederlijk samenwerken. Een potentiëel krachtige uitwisseling van kennis en ervaring en ter introductie .....meer »»

Popronde maakt balans op

en sluit langste editie ooit af in Q-Factory Amsterdam.

Het grootste reizende festival van Nederland sluit deze editie, die begon op 11 september 2021 komende vrijdag af. In Q-Factory Amsterdam passeren 35 acts de revue tussen 19.30u en 04.00u. Naast muzie.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken