Popronde maakt selectie 2022 bekend!

Popronde maakt selectie 2022 bekend!

Welke acts doen dit jaar mee aan het rondreizende festival?

Honderd acts gaan komend najaar op tour met de Popronde, het grootste reizende festival van Nederland. 3FM DJ Sagid Carter maakte de selectie bekend in een drie uur durende Popronde Special van 3voor1.....meer »»

Neumann NDH 30

Koptelefoon op stand

Alsof er nog niet genoeg keuze was brengt Neumann nu hun tweede hoofdtelefoon op de markt. Het is een open model met een gedistingeerd uiterlijk in de hogere prijsklasse.....meer »»

Release van de Week - Beachdog - Beachdog

Nieuwe emo- & grunge-sensatie

Na het uiteenvallen van John Coffey wist frontman David Achter de Molen zich een paar jaar prima te vermaken als podcast-maker, maar de lokroep van de muze werd toch te sterk. In de jonge gitarist Rub.....meer »»

Music Man Joe Dart II Bas

Nieuwe signature van Vulfpeck bassist

Met zijn strakke pompende lijnen heeft Joe Dart duidelijk een stempel gedrukt in de baswereld. Music Man bracht al eerder een bas van hem uit en nu is er een tweede versie......meer »»

RIP Klaus Schulze

Afscheid van een pionier - 4 augustus 1947 – 26 april 2022

Afgelopen dinsdag overleed Klaus Schulze. Hij was een van de belangrijkste pioniers van de elektronische muziek als sleutelfiguur in de zgn. 'Berliner Schule', korte tijd als lid van Tangerine Dream, .....meer »»

Austrian Audio OD5 & OC7

beter gericht

In hoog tempo vuurt Austrian Audio interessante microfoons op ons af. Nu komen ze met twee apart uitziende microfoons die je heel efficient kunt richten op de klankbron. De ene is dynamisch, de andere.....meer »»

Avid Pro Tools 2022

Alleen abonnementen

Er is een nieuwe versie van Pro Tools uit, of beter gezegd drie versies. Eigenlijk de allerbelangrijkste verandering is dat men volledig overschakelt op een subscription-only model, een abonnement dus.....meer »»

De inspiratie van Henny Vrienten

Ter nagedachtenis aan Henny Vrienten (1948-2022) - uit Musicmaker 455, mei 2018

‘Ik hou niet zo van het begrip inspiratie. Als je iets moet maken en je gaat op inspiratie zitten wachten, kun je lang wachten. Ik geloof in voorwaarden scheppen. Ik weet wat mijn voorwaarden zijn o.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken