Source Audio Atlas Compressor

Source Audio Atlas Compressor

Verschillende compressors in een

De Atlas Compressor van Source Audio bevat een uitgebreide verzameling compressiecircuits die de klank en het gevoel van de meest gewilde compressors weergeven, variërend van klassieke analoge effect.....meer »»

Open Dag bij Bax Music in Goes, zaterdag 28 mei

Demo-optredens & workshops, aanbiedingen, rondleiding en meer

We kunnen weer, dus laten we het dan ook gaan doen! Op naar de Open Dag van Bax Music in Goes, die na de editie in 2019 alleen streamend kon plaatsvinden. Ze hebben een mooi programma gemaakt, met een.....meer »»

Roland Aira Compact

T-8, J-6 , E-4

Klein is hot, dat heeft Roland ook door en daarom presenteren ze drie splinternieuwe compacte apparaten, een synth, een drummachine en een voice transformer/looper in de Aira Compact serie.....meer »»

Marcus King signature Orange top

Orange MK Ultra

Soulzanger en gitarist Marcus King heeft samen met Orange een signatureversterker ontworpen die in gelimiteerde oplage zal worden uitgebracht. .....meer »»

Harlem Lake naar de European Blues Challenge

En een clinic bij Elfring Amps

Harlem Lake maakt swampy southern rock maar dan gewoon uit de delta van de Haarlemmermeer. Op 4 juni representeert de band Nederland tijdens de European Blues Challenge 2022 in Malmö. We spraken zang.....meer »»

Release van de Week: Warpaint - Radiate Like This

Vandaag verschenen - 6 mei 2022

Vandaag verschijnt het vierde studioalbum van het Amerikaanse Warpaint. De band uit Los Angeles komt wederom met een prachtig en dromerige plaat. Deze ligt in het verlengde van de eerdere albums, maar.....meer »»

Vanavond Musicmaker Radio, 5 mei 12.00-22.00u op Pinguin Radio

Elke donderdag een uur lang met muziek uit de nieuwste editie Musicmaker

Sinds medio februari is er Musicmaker Radio! Elke donderdag van 21.00-22.00 uur een uur lang muziek die met de lopende editie te maken heeft, met wat we op onze website en socials publiceren, of muzie.....meer »»

Musicmaker Classic: Angst en extase bij The Brian Jonestown Massacre in Amsterdam

Reportage door Tommy Ebben, Musicmaker 459, oktober 2018

Musicmaker-redacteur Tommy Ebben werd vier jaar geleden deelgenoot van het Spartaanse tour-regime dat Anton Newcombe, frontman annex cultleider van The Brian Jonestown Massacre, over zijn bondgenoten .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken