Robkoo R1

Robkoo R1

Blaassynthesizer controller

Speel je saxofoon, klarinet, dwarsfluit of een aanverwant instrument? Dan kun je ook een synthesizer bespelen dankzij deze nieuwe elektronische wind controller met ingebouwde sounds.....meer »»

Release van de Week: Black Midi - Hellfire

Vandaag verschenen - 15 juli 2022

Ze gaan door waar King Crimson is gestopt. Lekker complex, meer dan heftig. Black Midi brengt vandaag hun album Hellfire uit, onze Release van de Week! .....meer »»

Netflix in Ambeo

Sennheiser surround op stereospeakers

Er gebeurt van alles op surround-soundgebied, en de acceptatie verloopt met een flink tempo: Muziekstreamingdiensten leveren hun audio steeds vaker in surround en nu heeft ook Netflix de stap naar 3D-.....meer »»

Montis, Goudsmit & Directie op de DrumDrieDaagse

Vrijdag 19 augustus, 20.00u Musicon, Den Haag – tickets 12,50 – gratis voor deelnemers DrumDrieDaagse

Vrijdagmiddag 19 augustus doet Cyril Directie een drumclinic en lessen op de DrumDrieDaagse in Musicon, Den Haag. ’s Avonds treedt hij daar op met zijn sensationele trio Montis, Goudsmit & Directie,.....meer »»

Release van de Week: PRONK - Mayonaise

Rock & Roll in z'n moerstaal

Een paar jaar geleden verwelkomden wij het eerste album van PRONK, Party Music For Outsiders, met open armen. Want een lekkere bak vuige, ongecompliceerde maar toch niet alledaagse rock & roll, daar z.....meer »»

Strymon V2

next Gen effectpedalen

Gitaarpedalen worden steeds veelzijdiger, niet alleen gitaristen maar ook keyboardspelers en studioproducers werken er graag mee. Daarom heeft het bekende merk Strymon zijn pedalen met extra voorzieni.....meer »»

Release van de week: Tedeschi Trucks Band - I Am The Moon II. Ascension

Vandaag verschenen - 1 juli 2022

Een van de meest ambitieuze projecten die we de laatste tijd gehoord hebben is ‘I Am The Moon’ van de Tedeschi Trucks Band: een collectie van 24 nummers verspreid over vier albums waarvan vandaag .....meer »»

Apogee Soft Limit freeware

Maak je daw opnames warmer

De naam Apogee staat al tientallen jaren voor topkwaliteit converters en interfaces. Hun Soft Limit plugin is vanaf nu helemaal gratis.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken