Release van de Week: Togo All Stars - Fa

Release van de Week: Togo All Stars - Fa

Vandaag verschenen - 5 augustus 2022

Het is inmiddels alweer een dik decennium geleden dat de afrobeat-revival-hype als een verfrissende golf door over het westerse muzieklandschap spoelde. In Nederland heeft bijvoorbeeld Jungle By Night.....meer »»

Antelope Audio Edge Note

Kleinmembraan modeling microfoon

Edge Note is een modeling condensatormicrofoon die de klank van 13 klassieke microfoons levert en dat alles voor een zeer lage prijs......meer »»

Release van de week: DOMi & JD Beck - Not Tight

Vandaag verschenen - 29 juli 2022

De geniale nerdy muziek van het duo van toetseniste DOMi en drummer JD Beck op hun debuutalbum Not Tight is onze Release van de Week! Het duo nodigde diverse gastartiesten uit: Anderson .Paak, Herbie .....meer »»

Neumann M49V

M 49 re-issue door de makers

Bij de naam Neumann denk je meteen aan de U 47, 67 of 87, maar het merk maakte meer fameuze microfoons. Een prachtig voorbeeld is de M 49 en daar komt binnenkort een re-issue van uit......meer »»

St. Vincent een week lang in de Late Show

Haar Nine Inch Nails cover Piggy nu ook digitaal beschikbaar

St. Vincent doet weer van zich spreken. Komende week, vanaf maandag 25 juli 2022, staat ze een week lang met haar band in de Late Show. Tegelijk brengt ze de cover van het Nine Inch Nails nummer Piggy.....meer »»

Release van de Week: She & Him - Melt Away: A Tribute To Brian Wilson

Vandaag verschenen: 22 juli 2022

Het was lang rustig rondom She & Him, het samenwerkingsverband van singer-songwriter M Ward en actrice Zooey Deschanel. Het duo is terug met een album waarop ze Brian Wilson eren......meer »»

Musicmaker Classic: St. Vincent - Seventies Souls en Goldfoils

'Normaal maak ik een album en als het af is, zit ik echt in een schrijf-vibe.'

In Musicmaker 483, juli-aug 2021, spraken we met St. Vincent naar aanleiding van de release van haar album Daddy's Home. .....meer »»

Universal Audio SP-1

Matched pair kleinmembraan condensators

Universal Audio ken je van de beroemde compressors en hun dsp geluidskaarten, maar ze zijn nu begonnen met een serie microfoons. Na de dynamische SD-1 is er nu een matched pair condensators......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken