Win een Fire Horse prijzenpakket: vinyl, tickets en cassette

Win een Fire Horse prijzenpakket: vinyl, tickets en cassette

Vandaag komt album Out of the Ashes uit!

Bij het verschijnen van hun debuutalbum Out of the Ashes geeft de kersverse band Fire Horse en hun label Suburban maar liefst 5 erg goede prijzenpakketten weg: 2 tickets voor de release party op vrijd.....meer »»

IK Multimedia iLoud Precision

Zelfcalibrerende nearfield monitors
  • 02-09-2022 08:04 |

Met hun kleine iLoud MTM en Micro monitors wist IK Multimedia een uitstekende indruk te maken. Nu hebben ze deze serie dsp monitors uitgebreid met 3 grotere modellen......meer »»

Epiphone en Gibson eren Noel Gallagher

Riviera en ES-355 voor Britpopicoon

Gibson en Epiphone eren Noel Gallagher met twee modellen. Epiphone kijkt terug naar de begindagen van Oasis, terwijl Gibson Noel's huidige favoriet nabouwt......meer »»

Release van de week: Ciao Lucifer - Good News

Vandaag verschenen - 26 augustus 2022

Het derde album van dit duo van muzikanten Marnix Dorrestein en Willem Wits komt vandaag, vrijdag 26 augustus uit. De plaat kende een obsessief opnameproces maar het resultaat is vrolijk en energiek. .....meer »»

Electro-Harmonix brengt Big Muff uit voor Dinosaur Jr. gitarist

J. Mascis Ram's Head Big Muff Pi

De J Mascis Ram's Head Big Muff Pi produceert de aangename fuzzklank die even vet als helder is, overeenkomstig de sound die J al decennia lang gebruikt als zijn signatureklank......meer »»

Vechten om chips

Stijgende prijzen voor elektronica

Als producer denk je zelden over economie, maar die heeft wel degelijk invloed op muziekproductie. De huidige economische situatie zorgt voor lange levertijden, merken die in de knel raken en hogere p.....meer »»

elasticStage

Verantwoord vinyl

Het proces om vinylplaten te maken is eigenlijk al zo'n 60 jaar oud. Er werd in de loop der tijd natuurlijk wel het een en ander verbeterd maar elasticStage gooit het nu over een compleet andere boeg.....meer »»

Walrus Audio Mira: een optische compressor

Alle instelmogelijkheden die je wenst

Na de Deep Six Compressor, gebaseerd op de Universal Audio 1176, komt Walrus nu uit met de Mira, een true bypass optische compressor met veel instelmogelijkheden......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken