De nieuwe Musicmaker is uit!

De nieuwe Musicmaker is uit!

Met Ruben Block, Banji, Pablo van de Poel, Ciao Lucifer, geartests, een studiorepo en veel, veel meer.

Musicmaker 491 is uit en deze staat weer vol tests, interviews, nieuws, recensies evenementen en achtergrondverhalen door en voor muzikanten. We gingen naar Durbuy om een prachtige studio te checken, .....meer »»

Caro Emerald is niet meer... Lang leve The Jordan!

Acht vragen aan Caroline van der Leeuw

Caroline van der Leeuw was als frontvrouw van Caro Emerald een van Nederlands grootste muzikale exportproducten. Nu is het tijd om haar van een andere kant te zien met haar nieuwe act The Jordan. Volg.....meer »»

Nieuw Waza Craft pedaal van Boss: DS-1w

Eindelijk een Wazacraftversie van de bekendste distortion

Wij hadden 'm al eerder verwacht, maar als elfde pedaal in de Japanse Waza Craft serie brengt Boss de DS-1w uit. Deze distortion, die sinds zijn introductie in 1978 in productie is, is legendarisch en.....meer »»

Release van de week: Charlotte Wessels – Tales From Six Feet Under Vol II

Vandaag verschenen - 7 oktober 2022

Het is geen wonder dat Charlotte Wessels zich de afgelopen jaren heeft ontpopt tot een van vaderlands grootste singer-songwriter talenten. Nadat ze in 2021 het eerste deel van Tales From Six Feet Unde.....meer »»

Reportage over de 112 bands op het Q&A Showcase Festival van Pinguin Radio i.s.m. Musicmaker

Een heerlijk vrolijk, chaotisch, afwisselend feest met veelbelovende bands in Q-Factory Amsterdam

Afgelopen zondag 2 oktober 2022 speelden - officieel - 99 bands in de Q-Factory, tijdens de eerste editie van het Q&A Festival van Pinguin Radio. Het werden er uiteindelijk 112, die speelden op de 20 .....meer »»

Nieuwe Taylor modellen in de 500-serie

Met Urban Ironbark zij- en achterkant

Taylor Guitars is in zijn zoektocht naar verantwoord houtgebruik uitgekomen op het gebruik van 'urban wood' - hout dat is gekapt in steden. Het gaat dan om bomen die bijvoorbeeld gekapt moeten worden .....meer »»

No Man's land maakt tweede reeks sessies en panelleden bekend

Musicmaker presenteert songwriting workshop met Willem Smit en het Musicmaker Demopanel tie

No Man's Land is een muziekconferentie in Utrecht en op 7 december vindt alweer de tiende editie plaats. Na enkele online-conferenties is het evenement nu weer gewoon op locatie in TivoliVredenburg. V.....meer »»

Novation FLkey controllers speciaal voor FL Studio gebruikers

FLkey 37 en FLkey Mini

Novation leek altijd stevig in het Abletonkamp te zitten, maar met twee nieuwe midi controllers richten ze zich op gebruikers van de Image Line FL Studio daw. Het zijn de FLkey 37 en de FLkey Mini. Be.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken