Pop & Art – 60 popmuzikanten over het kunstwerk van hun leven

Pop & Art – 60 popmuzikanten over het kunstwerk van hun leven

Schitterend geïllustreerd boek met mooie interviews door Rick Blom

In coronatijd sprak muzikant en journalist Rick Blom 60 popmuzikanten over hun favoriete kunstwerk en de soundtrack die daarbij hoort. Pop & Art gaat over kunst die popmuzikanten inspireert, hét bo.....meer »»

Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen bij de nov-dec editie Musicmaker - met muziek uit de nieuwste editie

Elke donderdagavond op Pinguin Radio, 21.00-22.00u

Musicmaker Radio! Elke donderdag van 21.00-22.00 uur een uur lang muziek die met de lopende editie te maken heeft, met wat we op onze website en socials publiceren, of muziek gekoppeld aan de events w.....meer »»

Release van de week: Ruben Hoeke Band – Reloaded

Vandaag verschenen: 25 november 2022

Ruben Hoeke viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum als optredend artiest. Dat viert hij onder meer met dit nieuwe album. Wie de Ruben Hoeke Band vooral als energieke, stevige rock ‘n’ rollband kent.....meer »»

Moog Minimoog

De legende is even terug

Wat valt er eigenlijk nog te zeggen over de Minimoog? Het is simpelweg dé synthesizer die iedereen zou moeten hebben als ie niet zo duur en zeldzaam zou wezen. Maar mocht je nog wat poen onder het ma.....meer »»

Release van de week: Ayreon - Universal Migrator, Pt. I & 2 (2022 Remixed & Remastered)

Vandaag verschenen - 18 november 2022

We doen het zelden, een re-release tot Release van de Week maken. Maar dit is en wel heel speciale. Twee epische albums van Ayreon uit het jaar 2000 zijn door Ayreon aka Arjen Lucassen geremixed en ge.....meer »»

Gewa lanceert de G3 elektronische drumkit

Een heel betaalbaar alternatief voor de G5 en G9 kits van Gewa

Gewa heeft de afgelopen jaren heel wat werk verricht op het gebied van elektronische kits. Na de professionele G9 en G5 kits is nu de prijsklasse rond 2.000 euro aan de beurt. Daar hebben de Duitsers .....meer »»

Eventide H90

Harmonizer als stompbox

De door Eventide ontwikkelde Harmonizer gaat al zo'n 50 jaar mee. Behalve de originele studiorackapparaten zijn en waren er plug-in harmonizers en nu is er de H90 stompbox.....meer »»

Release van de week: Warhaus – Ha Ha Heartbreak

Vandaag verschenen: 11 november 2022

Vandaag brengt Maarten Devoldere, beter bekend als Warhaus, zijn album Ha Ha Heartbreak uit. En zoals de naam van het album suggereert hebben we hier te maken met een cliché fenomeen. Echter weet de .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken