Release van de Week: Sem Jansen - Uncle Sem

Release van de Week: Sem Jansen - Uncle Sem

Vandaag verschenen - 13 januari 2023

Uncle Sem is het indringende solodebuut van Sem Jansen. Het album vertelt het verhaal van zijn transitie van vrouw naar man, inclusief nummers die hij inzong toen hij nog Britt heette. Sem is al jaren.....meer »»

Film ‘Candy’ in de bioscoop

Intiem portret van Musicmaker's favoriete saxofoniste

Na de release van haar album 'We Never Stop' is het nog niet klaar met de publicaties van Candy Dulfer. In de bioscopen draait momenteel haar gloednieuwe documentaire 'Candy' van filmmaker Carin Goeij.....meer »»

Test van de betaalbare Palmer Studimon 5 studiomonitor

Het geluid dat ze produceren blijkt ook verrassend plezierig

Palmer begeeft zich op het terrein van de (home)studiomonitors. Zijn ze − net als veel van Palmer’s producten − simpel maar doeltreffend, of valt er ook echt wat te beleven aan de Palmer Studimo.....meer »»

Roland 50th anniversary piano

Met zwevende speakers!

Ter gelegenheid van hun 50-jarig bestaan presenteert Roland het concept van een innovatieve piano. Het design is al opvallend, maar het pianogeluid wordt deels weergegeven met drone speakers......meer »»

Expressive E Osmose

Eindelijk te koop

Al 3 jaar geleden kondigde Expressive E hun ultra-expressieve keyboardcontroller aan. Nu is ie dan eindelijk te koop, mét bijbehorende ingebouwde digitale synth......meer »»

Release van de Week: Iggy Pop - Every Loser

Vandaag verschenen - 6 januari 2023

Een nieuw album van Iggy Pop met een sterbezetting. Op de meeste nummers speelt Chad Smith drums en Duff McKagan bas, maar er zijn ook bijdragen van Josh Klinghoffer, Dave Navarro, Stone Gossard, Trav.....meer »»

Reportage vanuit No Man's Land

Tiende editie van deze muzikantenconferentie, terug in TivoliVredenburg

Na twee online-edities - waar we natuurlijk bij waren - keerde No Man's land voor de tiende editie terug op het oude nest: No Man's Land. Zo'n duizend jonge muzikanten en pro's uit de muziekwereld bez.....meer »»

Flexibele fullrange speakers: ICOA Series van LD Systems

PA luidspreker en PA subwoofer in 12', 15' en 18' inch

De ICOA series van LD Systems maakt indruk met een mooi design en een uitstekend geluid. De serie van multifunctionele luidsprekers en subwoofers is verkrijgbaar in passieve en actieve versies, drie v.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken