Productnieuws 2021: Ampeg SVT-VR Classic plugin

Download de SVT-plugin gratis!

Merknieuws 20-01-2021 11:20

Plugin Alliance komt in samenwerking met Ampeg en Brainworx Advanced IR Technology met een plugin van de SVT-VR Classic — en deze is tijdelijk gratis! Bijzonder is dat alleen kanaal 2 beschikbaar is en hieronder lees je waarom.

Het merk Ampeg hoeven we niet meer bij je te introduceren en de SVT al helemaal niet. Het is de keus van de groten der aarde en het geluid kennen we allemaal. Het is de oermoeder van de grote basversterkers en veel versterkers en pedalen worden er mee vergeleken of ze proberen de sound na te bootsen.

Het ding is ook groot, zwaar en duur en deze nieuwe Ampeg SVT-VR Classic plugin is dan ook de oplossing als je een goed basgeluid wild opnemen in je kleine thuisstudio of zelfs als je een pro-producer bent. De software van Plugin Alliance geeft dezelfde authentieke toon als het origineel, maar het is nog simpeler in gebruik, doordat er maar één kanaal – Kanaal 2, het meest gebruikte kanaal – aanwezig is, met de bekende ultra-hi en ultra-lo modi. Of zoals het merk zegt: je krijgt de perfecte bastoon, zonder afgeleid te worden door te veel knoppen. 

De plugin heeft ook zaken, die het origineel niet heeft, zoals een set effecten en een zogenaamde power soak/attenuator voor dat randje dat je normaal alleen krijgt als je de SVT loeihard zet. Er is een ingangsgainbediening, een noise gate, twee filters en bij de virtuele speakerkasten kan je de hoorn aan of uit zetten.



De prijs bedraagt 99 dollar, maar met de AMPEG-FOR-FREE code is het 30 dagen gratis, vanaf 19 januari 2021. Waarom? Plugin Alliance-baas Dirk Ulrich:
'De wereld is momenteel een chaos, zeker voor de livemuziek-industrie en de evenementenwereld. Muzikanten gaan ondanks Covid door en onze bedrijfstak blijft goed draaien. Wij hadden zelfs een extra succesvol jaar, omdat er veel thuis opgenomen wordt en daarom willen we wat goed nieuws brengen en deze plugin tijdelijk gratis aanbieden.'

Ampeg’s SVT-VR Classic is beschikbaar als aankoop (als een AAX AudioSuite-, AAX DSP-, AAX Native-, AU-, VST2-, and VST3-supporting plugin vooor macOS 10.9 tot en met 11.01 en Windows 7 tot en met 10) met een aantrekkelijke introductieprijs van $49,99, waarna het verhoogd wordt naar de normale prijs van $99,-
Je downloadt het via deze link. Gebruik de code AMPEG-FOR-FREE om het gratis te krijgen. Via de link kun je ook demo's bekijken en beluisteren.

Je kunt ook een 14-daagse, volledig werkende proefversie downloaden via deze link:

 

zoeken
zoeken