Namm Show 2020 - IK Multimedia audio interfaces

iRig Pro DUO I/O en Axe I/O Solo

Merknieuws 20-01-2020 16:24

IK Multimedia breidt haar assortiment audio interfaces uit met twee nieuwe modellen: de iRig Pro DUO I/O en de Axe I/O Solo.

De iRig Pro DUO I/O heeft ter gelegenheid van zijn tienjarig jubileum twee nieuwe preamps voorzien van combo inputs met meer gain gekregen en het apparaat wordt aangesloten via usb-c. Deze interface heeft midi i/o, twee gebalanceerde outputs en een hoofdtelefoonaansluiting. De iRig Pro DUO I/O is bus powered maar kan ook met een voedingsadapter of op batterijen werken. Je krijgt er een flinke bundel aan software bij. Werkt met iOS, Android, Mac en PC (nieuwe drivers) en kost € 244,-.

Meer informatie

 

Nieuw is ook de usb 2.0 AXE I/O Solo, een kleinere versie van de AXE I/O met 2 inputs waarvan een speciaal voor gitaar met variabele impedantie en de andere voor mic/line signalen. Er zijn stereo outputs, midi in en out, een koptelefoonaansluiting en een amp out. Er hoort een softwarebundel bij met daarin natuurlijk AmpliTube 4 Deluxe en Live Lite. De interface kost € 205,-. De gitaar inputsectie van de AXE I/O is ook verkrijgbaar als de Z-Tone

Meer informatie

 

zoeken
zoeken