Silver Snark all-instrument clip-on tuner

Populair stemapparaat nu nog preciezer en robuuster

Merknieuws 04-02-2021 12:49

In 2010 kwam de Snark clip-on tuner op markt, die onmiddellijk een nieuwe industriestandaard zette. Met tot nu toe meer dan 25.000.000 verkochte exemplaren is het de best verkopende clip-on tuner ter wereld. Toch zag Snark nog mogelijkheden tot verbetering. Maak kennis met de nieuwe Silver Snark.

Snark verbeterde zijn clip-on tuner op drie punten.

1) De nieuw ontworpen Hyper-Snark tuningsoftware zorgt voor supersnel, precies en stabiel stemmen. De tuner reageert goed tot ver in de lagere regionen van baritongitaren en meersnarige basgitaren, een gebied waar minder gevoelige stemapparaten vaak in de war raken.  

2) Verder is de Silver Snark extreem licht en toch ongelooflijk robuust, met harde, gevulkaniseerde rubberringen rond de draaipunten. Dit materiaal, dat werd uitgevonden door Charles Goodyear, wordt ook gebruikt in autobanden, is bestand tegen oplosmiddelen en ongevoelig voor matige hitte en kou.

 

3) De levensduur van de batterij is ook verlengd, zodat je er zeker van kunt zijn dat de Silver Snark keer op keer, optreden na optreden, zijn werk doet. En dat terwijl het heldere en scherpe lcd-scherm goed zichtbaar blijft bij weinig podiumverlichting of in de schittering van fel zonlicht.  

Kijk voor meer info op silversnark.com.

zoeken
zoeken