Gratis webinars #Dontstoptheeducation van de Sennheiser SoundAcademy

Cursussen microfoonbasis, wireless systemen, mixing en meer - in tijden van Corona

Muzieknieuws 01-04-2020 17:58

De Sennheiser SoundAcademy biedt vanwegen de corona-crisi wereldwijd gratis professionele webinars voor pro-audiotraining en productdemonstraties aan.

De webinars bevatten een breed scala aan onderwerpen, van omgaan met draadloze microfoons tot audio voor video, tot conferentie-gestuurde microfoons. Ze zijn gemaakt voor klanten uit de muziekindustrie, AV-industrie, film- en videoproductieteams, maar ook voor het onderwijs en het bedrijfsleven. De gratis trainingen worden aangeboden om 08.30 uur, 13.30 uur en 18:00 uur (CET), waardoor mensen van over de hele wereld kunnen meedoen.

*De webinars worden voornamelijk in het Engels aangeboden, maar er zijn ook enkele Duitse en Franse sessies.

2 april zijn er de volgende seminars:

3 april: 

 4 april: 

 8 april:

 9 april:

 

[Meer details vind je hier]

[en ook hier]

 

Vijf toonaangevende professionele geluidstechnici nemen deel aan "Mixen voor live geluid - IEM's en monitoren mixen": Brad Baisley, Landon Storey, Charles "Chopper" Bradley, Alex Cerutti, Andre Williams (l/r).

De redacties van onze muzikantenbladen Musicmaker, Slagwerkkrant, Gitarist, Interface en De Bassist slaan de handen ineen om zoveel mogelijk van dit soort positieve muziekinitiatieven te promoten. Heb jij zelf een mooi project opgezet of ben je iets tegen gekomen waar je enthousiast over raakte? Laat het ons weten!

zoeken
zoeken