aanmelden
Contest! Win prachtige Boss gear!
Boss 40 jaar. Win een Boss Box-40 set, een Katana-Mini, of een GT-1B
Merknieuws 16-10-2017 09:10
BOSS viert dit jaar haar 40 jaar jubileum. Als je een gitarist bent, hebben de effecten van Boss vast een rol hebben gespeeld in jouw pedalboard of sound. Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan start Boss een contest, waarbij je kans maakt op een Boss Box-40 set (met PH-1 phaser, OD-1 overdrive & SP-1 spectrum), een Katana-Mini versterker, of een GT-1B bass effects processor. De contest loopt tot 1 december 2017.

Beantwoord de vragen in de Boss contest vóór 1 december via deze link, vul het formulier in en maak kans op de mooie prijzen! 

Boss heeft haar pedalen ze recent in de bloemetjes gezet op het BOSS Cause & Effects event, een 10-daagse viering in The House of Vans (Londen) waar Boss talloze expo's, workshops en shows gaven over het 40-jarig bestaan. O.a. This Will Destroy You, Tera Melos, Tony Visconti (David Bowie) en élke BOSS-pedal uit de geschiedenis waren erbij om er een mooie week van te maken!

Om het Boss-feestje luister bij te zetten geven ze een Compact Pedal 40th Anniversary Box Set weg. Dit unieke limited edition herdenkingspakket bestaat uit een eenmalige heruitgave van de OD-1 OverdrivePH-1 Phaser en SP-1 Spectrum: de originele drie BOSS compact pedal-modellen. Er worden slechts 1500 box-sets geproduceerd. En elk exemplaar komt in een luxueuze presentatiebox, met het BOSS 40th Anniversary-logo en een genummerde kaart met een boodschap.

De 2de plaats wordt beloond met een 
BOSS KATANA-MINI Gitaarversterker De 3de plaats wint een GT-1(B) Bass Effects Processor.

Beantwoord de vragen vóór 1 december via deze link, vul het formulier in en maak kans op de mooie prijzen!