Elsa Birgitta Bekman

Elsa Birgitta Bekman

Debuutalbum Once In My Life is nu uit

Begin dit jaar interviewden wij de zeer getalenteerde Elsa Birgitta Bekman, over haar debuutalbum dat in mei zou uitkomen. Vanwege de bekende redenen is de release naar het najaar verplaatst en afgelo.....meer »»

Release van de Week: Lars and the Magic Mountain - Everything Looks Good From Here

Neo-psychedelica uit Nederland

Lars Kroon kennen we als bassist van de band Go Back To The Zoo en diens opvolger St. Tropez. Nu brengt hij zijn solo-debuutplaat uit onder de naam Lars and the Magic Mountain. Hij nam het op in de s.....meer »»

Taylor presenteert de Grand Theater - de koffer met cijferslot gaat open, 1 oktober 2020!

Kleinste 'grote' Taylor

Taylor Guitars presenteerde zijn nieuwe Grand Theater model wereldwijd tijdens een online live-event. Deelnemers hadden de gitaar vooraf ontvangen in een koffer met cijferslot......meer »»

Boss brengt nieuw Octave pedaal uit

OC-5, meest veelzijdige octaver tot nu toe

De nieuwe Boss OC-5 Octave verenigt de functies van de klassieke OC-2 en de modernere OC-3 en voegt enkele nieuwe functies toe......meer »»

Release van de week: Ayreon - Transitus

Vandaag verschenen - 25 september 2020

Arjen Lucassen pakt weer eens uit. Transitus is een nieuw groots Ayreon project, waarover hij ons vertelt: “Mijn droom is om een film te maken. Gewoonlijk begin ik altijd met de muziek, maar dit kee.....meer »»

Droom weg met de Strymon NightSky

Meest experimentele Strymon reverb tot nu toe

Na de blueSky, Flint en BigSky, is de NightSky de vierde reverb van Strymon. en dit keer gaat het om een experimentele reverb met synthesizer-mogelijkheden. Alles is direct met regelaars in te stellen.....meer »»

Release van de week: Flying Colors - Third Stage: Live in Londen

Vandaag verschenen - 18 september 2020

Als je dit kaliber van supergroep-muzikanten combineert - gitarist Steve Morse (Deep Purple, Dixie Dregs, ex-Kansas), drummer Mike Portnoy (The Winery Dogs, ex-Dream Theater, Transatlantic), keyboardi.....meer »»

Eventide Blackhole reverb als stand-alone pedaal

Galm zo groot als de kosmos

Het veelzijdige Blackhole pedaal heeft twee soorten oneindige reverb, diverse klankopties en talloze presets......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken