Rupert Neve Designs 5254 Dual Diode Bridge Compressor

Rupert Neve Designs 5254 Dual Diode Bridge Compressor

tweekanaals vintage compressor in een 19” unit

Na de Master Buss Processor waarvan je de test in de komende Interface kunt lezen, introduceert Rupert Neve Designs een nieuwe stereo 'diode bridge' compressor.....meer »»

Fender American Professional II Series

Bassen voor veel spelende pro's

In 2016 werd de American Standard Series vervangen door de American Professional Series en nu is er dan generatie 2, die volgens Fender allerlei door de speler gesuggereerde verbeteringen heeft: De Fe.....meer »»

Snark 'Silver Snark' Clip-on tuner

Vernieuwde stemapparaat van Snark

Gebruik jij zo'n clip-on stemapparaat of een pedaal? Snark Tuners heeft in ieder geval een nieuwe editie gemaakt......meer »»

Twee nieuwe gitaren van The Dude

...en van Breedlove

Breedlove brengt twee Jeff Bridges signature gitaren uit in de Organic Collection. En dat houdt in dat er alleen duurzame materialen zijn gebruikt......meer »»

Danelectro '59DC short scale

De shortscale-manie raast door!

Op de NAMM-show in Anaheim - afgelopen januari- telden we negen nieuwe shortscale-bassen van onder meer Sandberg, D. Lakin, Ashdown, Schecter Fender, G&L, Music Man en Sire. En nu is er weer een. En w.....meer »»

Release van de Week: Nouveau Vélo - Bogland

'Jangly' indiepop

Vanaf het moment dat Nouveau Vélo voor het eerst van zich liet horen in 2012, is het een lieveling van indiekids en liefhebbers van ‘jangly’ gitaarpop. Vandaag komt hun derde album uit - vernoemd.....meer »»

Roland Fantom OS update 2.0

Multisampling, nieuwe FX processor en meer sequenceropties

OS 2.0 met extra features en verbeteringen is goed nieuws voor huidige en toekomstige bezitters van een Roland Fantom 6, 7 of 8. Met deze gratis update haal je nog meer uit dit uitstekende keyboard wo.....meer »»

Release van de Week: Luka - First Steps Of Letting Go

Vandaag verschenen - 9 oktober 2020

Elke week kiest onze redactie een Release van de Week: een album van een artiest die ons opvalt of waar we al aandacht aan besteed hebben in ons magazine. Deze week kiezen we voor Luka. Een talentvol .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken