Release v/d Week: Amy Root

Release v/d Week: Amy Root

AvA

Het opkomende elektronische duo Amy Root verovert in rap tempo de harten van liefhebbers van alternatieve elektronische muziek. Een handjevol nummers hebben ze nog maar op hun naam staan, maar werde r.....meer »»

Kurt Cobain's Jag-Stang opnieuw in productie bij Fender

Ter ere van het 30-jarig jubileum van Nevermind

"Sinds ik gitaar begon te spelen, vond ik bepaalde dingen aan bepaalde gitaren mooi, maar kon nooit de perfecte mix vinden van alles waar ik naar op zoek was" zei wijlen Kurt Cobain in 1994 in een Fen.....meer »»

Rob Papen Rocoder & Predator 3

Nieuwe vocoder en vernieuwde synth

Rob Papen nam zijn succesvolle Predator grondig onder handen en introduceert tegelijk een splinternieuwe vocoderplugin. Het complete Papen-assortiment is te koop als eXplorer 7 bundel.....meer »»

Ashdown Geezer Butler Pedal of Doom

Black Sabbath bassist krijgt eigen pedaal

Ashdown lanceerde eerder al producten van John Myung en Guy Pratt, nu komt daar Geezer Butler bij......meer »»

Ashdown John Myung Double Drive

Distortion pedaal voor Dream Theater bassist

Eerder kwam Ernie Ball al met een Bongo 6 bas speciaal gebouwd voor John Myung, nu komt Ashdown met een pedaal.....meer »»

Ashdown Interstellar 600 Guy Pratt Signature Amp

Nieuwe versterker voor bassist Guy Pratt

Guy Pratt, bassist bij o.a Pink Floyd, Madonna en nog veel meer heeft al decennia een goed huwelijk met Ashdown wat resulteerde in een nieuwe versterker.....meer »»

Release v/d Week: Jungle By Night - Algorhythm

Analoge oerdans

Na meer dan een decennium dansvloeren te hebben gevuld in meer dan verschillende dertig landen, komt Jungle By Night met hun zesde studioalbum. Zoals bij vele acts heeft corona en de lockdown z’n ui.....meer »»

Izotope Ozone Elements

Geweldig mix/masterpakket tijdelijk gratis

Ozone is een uitstekend softwarepakket om je audio te masteren, mixen en repareren. De kleine versie Ozone Elements is nu ter gelegenheid van de 20e verjaardag van Ozone korte tijd gratis.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken