Arturia plug-ins in de aanbieding

Arturia plug-ins in de aanbieding

Past to the Future

Het lijkt wel prijzenoorlog in de wereld van de plug-ins! Wie nog wat centen overheeft na zijn vakantie kan nu Arturia instrument plug-ins voor de halve prijs aanschaffen.....meer »»

Naar de Dutch School of Popular Music?

DSOPM info & intake dag op zaterdag 8 september in Amsterdam

Op 8 september start het nieuwe seizoen van DSOPM, de Dutch School of Popular Music, gevestigd in Q-Factory, Amsterdam.  Die zaterdag kan je naar de info & intake dag komen waar je nieuwe studenten en.....meer »»

'Vergeet-Mij-Niet-Concerten' Luxor Live

Arnhems poppodium viert 10 jaar Luxor Love

Het Arnhemse poppodium Luxor Live bestaat tien jaar en dat wordt op 8 en 9 september 2018 gevierd met '10 jaar Luxor Love', want liefde moet de klok slaan. Daarom komt iedere doelgroep aan zijn cultur.....meer »»

NI Massive met 50% korting

drie nieuwe Massive Expansions

Massive van Native Instruments is al jaren een van de populairste softsynths. Deze plug-in is nu tijdelijk voor de helft van de normale prijs verkrijgbaar. Tegelijkertijd heeft NI drie nieuwe Expansio.....meer »»

Leif de Leeuw Band vr 17-8 in Musicon Den Haag

Met Tim Koning op drums

Over zijn album Until Better Times schreef ons zusterblad Gitarist een half jaar geleden: 'Leif de Leeuw is een oude ziel in een jong lichaam. Van het nieuwe album van zijn Leif de Leeuw Band druipen .....meer »»

Mesa/Boogie Fillmore 50

Mesa grijpt terug op zijn vroegste ontwerpen

Mesa/Boogie gaat terug naar de dagen van voor de Mark I met de Fillmore 50 top en combo. De vintage gevoicete versterker biedt Mesa’s “meest expressieve gaingeluiden ooit”, aldus het bedrijf. .....meer »»

Trump tarieven

Apogee beklaagt zich over importtarieven

De constante heibel over wat president Trump allemaal uitvoert kun je als producer/muzikant gelukkig gewoon negeren. Of toch niet?.....meer »»

Dave Grohl lanceert tweedelige mini-docu

In Play speelt Dave elk instrument

Dave Grohl heeft de smaak van het documentaires maken goed te pakken. Nu komt hij met PLAY: een tweedelige mini-docu over het opnemen van een 23 minuten durend muziekstuk waarin Dave zelf alle instrum.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken