Orange's Terror Bass is terug!

Orange's Terror Bass is terug!

De terugkeer van een moderne klassieker

Orange Amps heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwe Terror Bass versterker, een getweakte reincarnatie van de originele Terror Bass versterker, die uit productie was genomen. .....meer »»

Akai Fire

usb controller voor FL Studio

Samenwerking is hot bij makers van studioapparatuur. Akai en Image Line werkten samen aan de eerste hardware controller speciaal voor FL Studio. Fire is de naam......meer »»

Dutch Modular Fest 2018

28 tot 30 september 2018 - Den Haag

Dutch Modular Fest is een bundeling van organisaties als Noodlebar (Rotterdam), Modulab (Eindhoven), Modulation (Utrecht) en Voltage Control Amsterdam (Amsterdam), met als centraal thema: modulaire sy.....meer »»

Nieuw investeringsfonds voor popmuziek

Geldelijke injectie voor professionals

Vanaf januari 2019 treedt er een nieuw investeringsfonds voor popmuziek in werking. Op Eurosonic Noorderslag zullen twee regelingen gepresenteerd worden die vanaf dat moment ook open staan om aangevra.....meer »»

Handsome Audio Zulu

hardware tape emulator

De klank van een analoge tapemachine is onnavolgbaar. Scherpe randjes verdwijnen, er komt extra warmte in de klank, je hoort de typische tape compressie en een mix krijgt meer samenhang. Nu is er ook .....meer »»

Winnaars Sena Performers Grote Prijs Van Rotterdam bekend

Bourbon Avenue, Ward, Djesco en HighrFreeqncs

De band Bourbon Avenue, singer-songwriter Ward, rapper Djesco en electro-artiest HighrFreeqncs zijn het afgelopen weekend in de prijzen gevallen tijdens de Sena Performers Grote Prijs Van Rotterdam. Z.....meer »»

Boss Weekend Tour: Tune, Tone, Set

Uitgebreide akoestische en elektrische clinics van Boss

Onder de titel Tune, Tone, Set organiseert Boss dit najaar 7 clinics voor akoestische en elektrische gitaristen bij dealers in België en Nederland......meer »»

Van Schie uitgeroepen tot Humble Hero

Nieuwe prijs voor sessiemuzikanten

Sessiebassist Michel van Schie won afgelopen maandag een geheel nieuwe prijs: de Humble Hero Award. Deze prijs voor sessiemuzikanten is onderdeel van de bekende Notekrakers......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken