Meespelen met Megadeth-bassist Dave Ellefson op 18 oktober in 013 Tilburg?

Meespelen met Megadeth-bassist Dave Ellefson op 18 oktober in 013 Tilburg?

Tijdens zijn soloshow Basstory

Op donderdag 18 oktober komt Megadeth-bassist David Ellefson naar 013 in Tilburg met zijn soloprogramma Basstory: An Intimate Evening of Riffs and Repartee with David Ellefson. Hij combineert een solo.....meer »»

Fender brengt Limited Edition Jaguar Strat uit

Nieuwste loot aan de Parallel Universe-boom

Fender heeft de nieuwste toevoeging aan zijn Parallel Universe serie van modelmash-ups wereldkundig gemaakt. Maak kennis met de Limited Edition Jaguar Strat......meer »»

Inschrijvingen POPgroningen Talent Award 2019 geopend

Aanmelden kan tot en met 21 oktober 2018

De inschrijvingen voor de POPgroningen Talent Award 2019 zijn geopend! De POPgroningen Talent Award is een combinatie van een leertraject en een wedstrijd. Het doel: een opstap bieden voor Gronings mu.....meer »»

Moog One polyfone synth nu officieel gelanceerd

Eerst polyfone Moog synth sinds 1982

Vorige week kondigden we hem al aan, nu is ie ook echt officieel uit, de Moog One polyfone keyboardsynthesizer. In 1982 kwam Moog's laatste polyfone synthesizer de Memorymoog uit en daarna was het str.....meer »»

Wisseloord & Blue Microphones

Kom op woensdag 10 oktober naar een exclusieve presentatie tijdens Blue Microphones @ Wisseloord Studios!
.....meer »»

Erica Synths Techno System

Compleet Euroracksysteem

Een van de leuke aspecten van Eurorack is dat je zelf de combinatie van modules kunt bepalen. Maar als je daar geen zin in hebt kun je terecht bij het nieuwe kant-enklare Techno System van Erica Synth.....meer »»

Test Focal Listen Professional hoofdtelefoons

'Uitermate geschikt als referentie naast je studiomonitors'

Het Franse Focal brengt ons doorgaans prachtig ontworpen kwaliteitsproducten, en dat is met de Focal Listen Professional niet anders. Deze gesloten koptelefoon ziet er prachtig uit en richt zich - naa.....meer »»

Sonor Perfect Balance Standard

Nieuwe simpele versie van Jojo Mayers pedaal

Het Sonor Perfect Balance pedaal is alweer een paar jaar een van de meest simpele en soepelst spelende pedalen op de markt. Het enige nadeel is dat het pedaal vanwege het ingewikkelde design behoorlij.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken