Electro-Harmonix lanceert uitgebreide Grand Canyon delay en looper

Electro-Harmonix lanceert uitgebreide Grand Canyon delay en looper

New Yorks bedrijf komt met pedaal waaraan weinig ontbreekt

EHX noemt de Grand Canyon zijn meest geavanceerde multifunctionele delay- en looperpedaal tot nu toe en daarmee overdrijven ze niet: er zijn 12 effecttypes plus een volledig uitgeruste looper die in s.....meer »»

Akai MPK Mini Play

nieuwe mini controller van Akai

Hij is heel compact, maar zit vol handige features, de nieuwe MPK Mini Play usb controller van Akai. Er zitten zelfs een soundengine en een luidsprekertje ingebouwd......meer »»

Harley Benton Block-800B

Veel vermogen voor weinig geld

Veel basversterkerbouwers zullen zich achter de oren krabben bij het zien van de nieuwe bastop van Harley Benton. Thomann's huismerk komt met een compacte, 800W bastop voor een zeer scherpe prijs......meer »»

Verdwijnt de CITES-regulering voor palissander?

En mag je gewoon reizen met je bas of gitaar?

Sinds 2 januari 2017 staan palissander, oftewel rosewood, en bepaalde soorten bubinga op de rode lijst van CITES. Dat betekent dat gitaren en bassen waarin dit hout wordt verwerkt voorzien moeten word.....meer »»

Interview Tom Morello over zijn nieuwe album

De sonische samenzwering op The Atlas Underground

Tom Morello is de legendarische gitarist die enerzijds met bands als Rage Against The Machine, Audioslave en Prophets Of Rage grootse groovende gitaarriffs in de spotlights zet, en anderzijds akoestis.....meer »»

Koma Strom Mobile

Power voor je audiogear uit usb powerbanks

Wie audioapparatuur wil gebruiken op een plek waar geen stopcontacten zijn is aangewezen op een accu of batterij in het apparaat. Maar wat als die leeg is of je apparaat enkel een aansluiting voor een.....meer »»

Emmanuel Afriyie wint Herfstfest Videocontest

2de prijs voor Tim Velgersdijk, 3de prijs voor Mira Burgers

Koen Herfst organiseert voor de vierde keer zijn drumfestival Herfstfest, zondag 14 oktober in het Paard in Den Haag. Speciaal voor Herfstfest hebben Kaz Rodriguez en Koen Herfst het Herfstfest Anthem.....meer »»

Nieuw van Meinl - Stick and Brush!

Na bekkens en percussie komt Meinl nu met stokken en brushes

Meinl ken je natuurlijk van de hoge kwaliteit bekkens en percussie-instrumenten. Het Duitse bedrijf komt nu ook met het gereedschap dat nodig is om die instrumenten te bespelen: Meinl Stick and Brush......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken