Nieuwe topman voor Gibson

Nieuwe topman voor Gibson

Van spijkerbroeken naar gitaren

Gibson heeft een nieuwe CEO aangesteld. James Curleigh (hoofdfoto) was jarenlang directeur van Levi Strauss & Co en hij maakte deel uit van het wereldwijde managementteam van het kledingmerk. Zijn nie.....meer »»

Sequential Prophet XL

32 stemmig en semi-weighted

Eerder dit jaar introduceerde Sequential al de Prophet X. Nu komt Dave Smith met de XL een iets uitgebreidere versie, maar ook bezitters van de X delen in de feestvreugde......meer »»

Donnerwetter in de gevangenis

Optreden in de Blue Band Bajes

De dwarse Arnhemse rockband Donnerwetter heeft al een aardige naam opgebouwd met spannende festivals en eigenzinnige acties. In het kader van het tienjarig bestaan van poppodium Luxor speelde de band .....meer »»

Nectar wordt nog slimmer

iZotope Nectar 3

Een van de trends in softwareland is plug-ins die steeds complexere (mix)taken overnemen, al of niet met gebruik van Artificiële Intelligentie. iZotope is daar al een tijdje mee bezig.....meer »»

Ernie Ball's Paradigm snaren

Onbreekbare snaren voor elektrische gitaar?

Niets zo vervelend als een snaar die breekt terwijl je aan het spelen bent. Ernie Ball biedt met de Paradigm snaren voor elektrische en akoestische gitaar de oplossing......meer »»

Nieuw instrument voor Roland Cloud

Virtuele JX-3P

In Roland Cloud zit onderhand een groot deel van de Roland historie, maar dan in plug-inversie. De Nieuwste aanwinst is de JX-3P.....meer »»

In de oefenruimte met Judy Blank

In de ban van een olijfgroene Gibson ES-330

Onlangs woonden we een repetitie bij van Judy Blank en haar band in de Rotterdamse studio RealMusicRoom. Zoals je kunt lezen in Musicmaker 461 (november 2018) was Judy vooral in haar sas met haar nieu.....meer »»

"Het was de eerste keer dat ik merkte hoe muziek me kon raken"

Zeven vragen aan Cato van Dijck van MY BABY

My Baby is momenteel een van de populairste bands van Nederland. Zo waren ze de helikopter-act tijdens Bevrijdingsdag. Maar ook in het buitenland gaat het hard met optredens op Sziget en het Isle Of W.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken