Dimebag Darrell bundel van AmpliTube

Dimebag Darrell bundel van AmpliTube

Sounds van het 'Cowboys From Hell'-album

IK Multimedia heeft de AmpliTube Dimebag Darrell CFH Collection bundel uitgebracht met sounds van Pantera's Dimebag Darrell. Ook breidt het bedrijf de verzameling virtuele Ampeg basversterkers en -kas.....meer »»

Orange OBC112

Klein kastje voor bij de nieuwe Terror Bass

De Terror Bass is terug: de kleine metalen vogelkooi die er met behulp van een buizenvoortrap en een transistor-eindversterker 500W uitperst. Wil je er een en zoek je er een klein kastje voor? Orange .....meer »»

Exclusieve Mike Stern masterclass bij Max Guitar

Amerikaanse gitarist komende zondagmiddag 11-11 in Scheveningen

Wat een carriere. Van Blood, Sweat & Tears en Miles Davis naar een serie van nu al 23 solo-albums. De nieuwste plaat Trip maakte hij nadat hij revalideerde van het breken van beide armen. Maar spelen .....meer »»

EBS HD360 Anniversary

EBS is nog steeds jarig

EBS bestaat dertig jaar en zoals je hier al eerder hebt kunnen lezen, vieren ze dat met een boek en een speciale bas. Er is echter meer! De HD360 is gebaseerd op de vroegere HD350 en komt gelimiteerd .....meer »»

Music Map Of London

Fraaie huiskamerkaart van Londense muzikale acts

The Beatles, Pink Floyd, David Bowie, Amy Winehouse, Blur en The Who: het is slechts een greep uit de honderden, zo niet duizenden invloedrijke Britse muziekacts die aan Londen gelieerd zijn. De Londe.....meer »»

Baloran The River

Franse polyfone analoge synth

Overal op de wereld wordt in garages, schuurtjes of op zolder aan synthesizers gesleuteld. Het valt dan ook niet mee om bij te houden wat er allemaal uitkomt, maar recent stuitten we op The River van .....meer »»

Teenage Engineering OP-Z

Compacte en veelzijdige multimedia sequencer/synthesizer

Teenage Engineering maakt allerlei aparte en ultra-compacte muziekmachines. Na de Pocket Operators en de OP-1 is er nu de veelzijdige OP-Z, die behalve geluid ook beeld kan sequencen......meer »»

Rockband Navarone doet mee aan The Voice Of Holland

Eerste deelnemende band ooit voor TVOH

Onze oren klapperden even, maar het is echt waar: de alternatieve rockband Navarone doet mee aan de televisietalentenjacht The Voice Of Holland. Daarmee is het vijftal uit Nijmegen de allereerste ban.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken