Waves Flow Motion FM Synth

Waves Flow Motion FM Synth

Waves combineert FM met subtractieve synthes

Waves kennen we allemaal van hun uitgebreide collectie aan uitstekende audioprocessors. Ze brengen echter ook steeds vaker virtuele instrumenten uit. Hun nieuwste synth heet Flow Motion.....meer »»

Nieuwe pedalen van Jim Dunlop

Way Huge Purple Platypus Octidrive MkII en MXR Mini Iso-Brick

Uit de stal van Jim Dunlop komen een nieuw overdrivepedaal van Way Huge en een opvallende voeding voor pedalboards van MXR. .....meer »»

Antelope dsp plug-ins in je daw

AFX2DAW plug-in

Een aantal audio interfaces hebben een ingebouwde dsp waarop je effecten kunt draaien. Bij diverse Antelope Audio interfaces zijn deze plug-ins nu ook in je Mac daw bruikbaar......meer »»

Steinberg Cubase 10 is uit - een flinke set vernieuwingen in drie versies

Een fikse update voor Cubase Pro, Cubase Artist en Cubase Elements

Zoals elk jaar rond half november, kondigt Steinberg een belangrijk update aan van alle drie versies van Cubase. Hiermee word na 30 jaar ontwikkeling het rustgevende versienummer 10 bereikt. Lees hie.....meer »»

Alesis presenteert de Strike Multipad

Elektronische drumpad met ingebouwde sounds en sampling

Drumpads doen het goed op het podium om je show wat meer flair te geven, maar een drumpad is ook de beste manier om natuurlijk aanvoelende grooves te programmeren. Alesis heeft nu met de Strike Multip.....meer »»

Zoom Q2n-4K

Camera voor muzikanten

Lifestream, Facebook- of YouTubevideo? Je maakt 't met de nieuwe Zoom Q2n-4K......meer »»

MXR M280 Vintage Bass Octave

Octaver in kleiner jasje

Met de Vintage Bass Octave lanceert Dunlop/MXR een pedaal dat een compactere versie van de M288 Bass Octave Deluxe lijkt. Maar schijn bedriegt.
.....meer »»

Boss Nextone amps

Nieuwe combo's met schakelbare buisrespons en ingebouwde effecten

Boss heeft zijn serie gitaarversterkers uitgebreid met de Nextone Artist en Nextone Stage, twee podiumcombo's die "next-generation klankdiversiteit" bieden, aldus het Japanse bedrijf......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken