Periphery: interview met gitarist Jake Bowen

Periphery: interview met gitarist Jake Bowen

Over ‘Periphery IV: Hail Stan’, zijn Ibanez JBM10FX en meer

De populaire progressieve metalband Periphery heeft een nieuw studioalbum. De zesde langspeler van de Amerikanen (en Brit) heet ‘Periphery IV: Hail Stan’ en is vandaag, 5 april 2019, uitgebracht o.....meer »»

Nektar SE49 en SE25

Betaalbare en compacte controller keyboards

Als je budget bescheiden is, je weinig ruimte hebt, een eenvoudig te vervoeren keyboard zoekt of gewoon een extra set toetsen voor je studio, zijn deze twee nieuwe Nektar controller keyboards zeker in.....meer »»

Betaalbare Fazley 4-delige bekkenset

Fazley CYM Excellence Kit 14+16+18+20 met tas

Fazley, het huismerk van Bax Music, heeft een nieuwe 4-delige betaalbare bekkenset uitgebracht onder de serienaam CYM Excellence. .....meer »»

Release van de Week: Tyler Ramsey - For The Morning

Vandaag verschenen - 5 april

Vandaag verschijnt het nieuwe album van zanger-gitarist Tyler Ramsey, ‘For The Morning’. Het is het eerste album dat hij uitbrengt na het verlaten van de Amerikaanse indierockband Band Of Horses i.....meer »»

Phil Jones Bass naar W-Music

En PJB lanceert de Micro 7

Phil Jones Bass, afgekort tot PJB, lanceert met de Micro 7 een nieuwe, ultracompacte basversterker. Het merk maakte eveneens bekend dat W-Music de nieuwe distributeur is voor de Benelux......meer »»

Zoom GCE-3

supecompacte usb audio interface met software gitaar amps

Hij is klein genoeg om in je jaszak te stoppen en zeer betaalbaar. De Zoom GCE-3 is een gtaaramp en fx simulator met een ingebouwde usb interface. En je krijgt er ook nog Steinberg Cubase LE bij.....meer »»

Kurzweil PC4

Nieuwe keyboard controller nu met FM engine

De PC4 is een nieuw V.A.S.T. keyboard van Kurzweil met 2x 2GB aan samplesounds en een nieuwe FM engine.....meer »»

Nord Grand

Vleugels en meer

De nieuwe Nord Grand is uitgevoerd in het bekende Nord donkerrood maar net even anders en de kast is ook dieper en groter. De Nord Grand bevat diverse pianosounds en heeft een topkwaliteit gewogen kla.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken